Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edit....
    En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 15:02.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ayrıştırma yapmaktaki amaç?
      İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oflular ve mütahitler Trabzonspor'dan uzaklaşmadan çözülmez bu işler.

Yorum

• Abi yakalandın. Oflu olmasa başka bir ilçeden biri olacak. Oflular'ı mı gömelim şimdi? Burada sıkıntı zihniyette. Bu zihniyeti nasıl değiştirirz onu konuşalım. Amaç "Genocide" ise başka tabii. Ben bir Oflu olarak bu kulübe girsem zarar mı veririm?
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi yakalandın. Oflu olmasa başka bir ilçeden biri olacak. Oflular'ı mı gömelim şimdi? Burada sıkıntı zihniyette. Bu zihniyeti nasıl değiştirirz onu konuşalım. Amaç "Genocide" ise başka tabii. Ben bir Oflu olarak bu kulübe girsem zarar mı veririm?
          Oflu ve mütahitsen bir adım geri çekilir düşünürüm

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oflu ve mütahitsen bir adım geri çekilir düşünürüm
            "Genocide" diyorsun. Her Oflu müteahhittir kimi benim gibi film-tasarım inşa eder kimisi de apartman diker.
            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 15:15.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• formalar eğer buysa tanıtım yapmalarına da gerek yok yani.
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

"Genocide" diyorsun. Her Oflu müteahhittir kimi benim gibi film-tasarım inşa eder kimisi de apartman diker.
                Trabzonspor'a zarar vermesin de her şeyi yapsın sorun yok.

Mesajı silmiştim, gaydeyi uzatmayalım. Ne demek istediğimi anladınız

Yorum

Trabzonspor'a zarar vermesin de her şeyi yapsın sorun yok.

Mesajı silmiştim, gaydeyi uzatmayalım. Ne demek istediğimi anladınız
                  Anladım da takılmayalım mı?

Yorum

• Ben genel olarak mavi formamizi begeniyorum.Birde katalog formasi diyen, bana bi göstersin hangi katalog.Ara arabulamadim.Galatasarayin siyah forma kalibindan.Ayrica Laser delikli olmasi slim fit olmasi demek buda vücutta bi bakmak gerekir.Her sezon öncesi ayni " formalar berbat" muhabbeti.Biraz sabredin canli canli bi bakalim..... Ayrica antrenman ürünlerimize laf atan tas olur tas.Ceketler N98 deyilmi?

Yorum

Anladım da takılmayalım mı?
                      Sorun yok dostum, silinen mesajdaki asıl mesaj farklıydı.

Yorum

Sorun yok dostum, silinen mesajdaki asıl mesaj farklıydı.
                        Takılma derken şakalaşma anlamında. Ben anladım mesajı. Lakin Oflu yerine müteahhitler ve çeyrek mafyalar deseydin daha tatlı olurdu

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün gece formalar sızdırılınca. Bende en azından millet güzel görsün diye bunu yapıp paylaşmıştım. Bendende çalmışlar üzerlerinede kocaman logolarını koymuşlar
                          Bu yüzden tasarımlara gömeceksin yazıyı. Gerçi onuda siliyorlar da.. TS lovers forma konusunda bunu hep yapıyor. BMNden aldıklarını "özel" haber diye servis ediyor. Resmi görünce direk yazdım onlara. Önceden burdan aldıkları bilgilerle kendi tasarımlarını yaparlardı şimdi direk resmin üstüne basmışlar logoyu.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• lazer delik melik bilmemde slim fit olması lazım artık çuval gibi düz forma istemiyorum.. kalıbı kesimi özel bişey olsun.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız yanlışlıklada olsa beyaz formayı doğru yapmışım. Formada laser delikler mevcut
                              heee gerçekten elit kategorisinden bu sene. lazer delik girdimi işin içine farklılaşır. slim fit kesim demekki formalar bu haber güzel.

Yorum

Takılma derken şakalaşma anlamında. Ben anladım mesajı. Lakin Oflu yerine müteahhitler ve çeyrek mafyalar deseydin daha tatlı olurdu
                                Evet daha şık bir tanım olurmuş. O tanıma uyan yöneticiler genelde Oflu olduğu için o şekilde yazmış, sonra silmiştim.

Forma modelleri tahmin ettiğim gibi çıktı, forma sayısının da 4 olmasının nedeni tam da tahmin ettiğim konuymuş.

Neyse şimdi susma vakti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X