Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edit yine cift msj
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.06.2015, 13:49.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben de mavi ağırlıklı formaları bize yakıştırmıyorum. Hele Nike döneminde ilk giydiğimiz mavi forma pijama gibiydi. Serkan ve Cale'yi görür gibi oluyorum her mavi forma gördüğümde.

Bordo forma ise mavi detayları olmak kaydıyla kesinlikle çok yakışıyor. Mesela kolları mavi olan lazer forma bence en başarılı formalarımızdan.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        niye sampiyonluk yilimizda bordo formamiz efsaneydi

Bence şampiyon olduğumuz için forma efsaneleşti. Örneğin aynı formayı bu yıl çıkarsalar ciddi tepki çekeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arada göğüs reklamından haberi olan varmı
          en cok merak ettim bu......bi senede bi sponsor bulunamadimi acaba.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk resmi maçımıza 16 Temmuzda çıkıcağız sizde formalar o tarihe kadar belli olur mu

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk resmi maçımıza 16 Temmuzda çıkıcağız sizde formalar o tarihe kadar belli olur mu
                Geçtiğimiz sezon forma tanıtımı 25.07.2014'te yapılmıştı. Yeni formalarımızı ilk kez 15.08.2014 tarihinde Bursa ile oynanan hazırlık maçında giymiştik. İlk resmi maçta 21.08.2014 Rostov karşısındaydı.

Bence o tarihe kadar belli olur.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İndirime giren formalardan beyaz olanı aldım.koleksiyona bir forma daha ekledim oldu 8
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Yahu halen Nike mı sponsor berbat arkadaş.Puma Kappa varken.
                    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• google images'a bakarken bu cikti karsima. nostalji olsun biraz.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Barcelona'nın kaleci forması da tamamen özel.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barcelona 15-16 Goalkeeper

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barcelona'nın kaleci forması da tamamen özel.

Renkleri evet özel ama tasarım böyle olacak nikenin bu sezon kaleci formasında.

Yorum

• Sanmam ama bu kaleci forması ana renk mavi şeritler bordo olursa şaheser olur
                            Normal formalar kadar satar
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• arkasinda onur gögüsünde Trabzonsporumun armasi olan her 1 numarali forma bir saheser dir
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İnternet'ten sipariş vereceğim beden ölçüleri hakkında detaylı bilgileri nereden bulabilirim ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X