edit yine cift msj
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben de mavi ağırlıklı formaları bize yakıştırmıyorum. Hele Nike döneminde ilk giydiğimiz mavi forma pijama gibiydi. Serkan ve Cale'yi görür gibi oluyorum her mavi forma gördüğümde.
Bordo forma ise mavi detayları olmak kaydıyla kesinlikle çok yakışıyor. Mesela kolları mavi olan lazer forma bence en başarılı formalarımızdan.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye sampiyonluk yilimizda bordo formamiz efsaneydi
Bence şampiyon olduğumuz için forma efsaneleşti. Örneğin aynı formayı bu yıl çıkarsalar ciddi tepki çekeceğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada göğüs reklamından haberi olan varmı
Yorum
-
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk resmi maçımıza 16 Temmuzda çıkıcağız sizde formalar o tarihe kadar belli olur mu
Bence o tarihe kadar belli olur.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona 15-16 Goalkeeper
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'nın kaleci forması da tamamen özel.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum