Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma giyeceğiz
    Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçta ÇUBUKLU forma, MAVİ şort ve MAVİ çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek. Bu sezon ilk kez çubuklu formanın altına mavi şort ve mavi çorap giyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adidas'tan başkası çer çöp. Bize de adidas yakışır. 6 yıldır bordo-mavi konç bile yaptıramadığımız nike ile devam etmenin bir anlamı yok.

Adidasın amele tasarımları değil ama şöyle kaliteli çalışmalar yakışır tabiki..
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike ile yaşanan rezillikten sonra hiçbir büyük marka sponsorluk için yanaşmayacaktır bize...
        Yok be yiğit sanmam böyle olacağını forma üreticisiyle yaşanan sorun sponsor markaları niye etkilesin o başka iş bu başka iş forma üreticisi adam reklam vereni bağlamazki..
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adidas'tan başkası çer çöp. Bize de adidas yakışır. 6 yıldır bordo-mavi konç bile yaptıramadığımız nike ile devam etmenin bir anlamı yok.

man u nun bukadar rezil formasi hic olmamisti
          o ne öyle, tenis t-shirt ü gibi

insan 965 milyon man u ya verip nasil bukadar zevksiz forma cikarir
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok be yiğit sanmam böyle olacağını forma üreticisiyle yaşanan sorun sponsor markaları niye etkilesin o başka iş bu başka iş forma üreticisi adam reklam vereni bağlamazki..
            Ula adamların parasını iç ettik Şimdi Adidas vs alır mı bu riski?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon ilk kez çubuklu formanın altına mavi şort ve mavi çorap giyeceğiz.
              Hadi bakalım bu da bir gelişme. Sezon bitmeden bi çubuklu - beyaz kombinasyonunu görsün bu gözler.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ula adamların parasını iç ettik Şimdi Adidas vs alır mı bu riski?
                Yahu Adidas Nike Puma Umbro Lotto bilmemne ne olur bilmem orasını ama illaki biriyle anlaşılacak forma için Sponsor işi başka ben sponsor için söyledim onu göğüs reklamı vs gibi
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Mavi şort yakışmamıştı

Yorum

• Mavi şort çok yakıştı.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 61

Yorum

• Nike ile 6 yıldır gerçek mavimiz yerine kullanılan turkuaz şort ve turkuaz konç tan bir türlü kurtulamadık arkadaş. Formadaki mavi ile şort-konçdaki turkuaz uyumsuzlu rezaleti başka bir takımda var mı acaba çok merak ediyorum. 6 yıldır giderilemeyen şu uyumsuzluğa rağmen nike'yi savunmak akıl kârı olmasa gerek.

Yorum

• Mavi şort yakışmış. Şort forma ve çorabın kumaşı aynı değil doğal olarak, renklerinde de bir sorun yok.

En son a f s tarafından düzenlendi; 31.01.2015, 09:15.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mavi şort olmamış bencei bir de beyaz şort ile denesinler, daha güzel olur.

Yorum

• Zannetmiyorum bizim yöneticiler bu beyaz śort konusuna önem verdiklerini.....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bakalım şort ve çorapları farklı renkte kullanmayı ne zaman akıl edeceğiz. Premier ligde formaları inceleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X