Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma düzeni ayni olduğu için pek farkedilmiyor marka farkliligi. Juvenin nike ve adidas cubuklusunda olduğu gibi. Ama ManU'nun klasik düz formasinda aşırı derecede adidasin bozuk stili kendini belli etmiş.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• acaba formalar seçilmişmidir kişisel görüşüm atleticonun giyeceği çubukluyu giyeceğiz

ama diğer 2 forma tam kara kutu

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acaba formalar seçilmişmidir kişisel görüşüm atleticonun giyeceği çubukluyu giyeceğiz

ama diğer 2 forma tam kara kutu
        arka sayfalarda verilen tüyolari dogru anladiysam genis tek cubuklu olacakmis
        arsenalin klasik formasinla ajax arasi bisey
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arka sayfalarda verilen tüyolari dogru anladiysam genis tek cubuklu olacakmis
          arsenalin klasik formasinla ajax arasi bisey

ben de tam tersi keskin radikal bi değişiklik beklemiyorum

hem yeni uzun süreli bi anlaşma yapmadık bu yüzden bu seneki

çubuklumuza benzeyeceğini düşünüyorum ufak tefek oynamalar olur yaka ve

kol detayı bu sezzon atleticoyla aynı model giydik ya 6.hisim gene aynı giyeriz diyor bu yüzden

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben de tam tersi keskin radikal bi değişiklik beklemiyorum

hem yeni uzun süreli bi anlaşma yapmadık bu yüzden bu seneki

çubuklumuza benzeyeceğini düşünüyorum ufak tefek oynamalar olur yaka ve

kol detayı bu sezzon atleticoyla aynı model giydik ya 6.hisim gene aynı giyeriz diyor bu yüzden
            cubuklu bencede yine olur ama mavi cifte victory yerine bu olacakmis
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cubuklu bencede yine olur ama mavi cifte victory yerine bu olacakmis

inşallah hem çubuklu hem dediğin forma olursa set uyumlu olurmu bilmem ama çok satar taraftarın 2 sevdiği forma tipi çubuklu ve aston villa tarzı

Yorum

• Çubuklunun düz yaka ve V'siz olanı gelir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çubuklunun düz yaka ve V'siz olanı gelir..

The new Nike Atlético Madrid 2015-2016 Home and Away Kits are inspired by the shirts worn in the 1995-96 season, when Atlético won the league and cup double.

aynen budur

Yorum

• Yöneticilerden biri 95-96daki formaların aynısını istedik gibi bişey demişti. o da çok küçük detaylar dışında tam olarak şu oluyor.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yöneticilerden biri 95-96daki formaların aynısını istedik gibi bişey demişti. o da çok küçük detaylar dışında tam olarak şu oluyor.

böyle bir forma çıkarsa forma satışları az olmaz mı sadece bir yaka için bizim taraftarımız 130 tl vermez kanısındayım

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu mesajdakiler idman kiti
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gelecek sezonun formalarını merak etmiyor değilim.
                              Acaba siyah bir forma düşünülebilir mi?
                              Geçmişteki siyah formalarımız çok güzeldi.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelecek sezonun formalarını merak etmiyor değilim.
                                Acaba siyah bir forma düşünülebilir mi?
                                Geçmişteki siyah formalarımız çok güzeldi.
                                Afs abinin attigi siyah yakali antrenman kitleri seklinde
                                Siyah bir forma cok guzel olabilir aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X