Forma düzeni ayni olduğu için pek farkedilmiyor marka farkliligi. Juvenin nike ve adidas cubuklusunda olduğu gibi. Ama ManU'nun klasik düz formasinda aşırı derecede adidasin bozuk stili kendini belli etmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba formalar seçilmişmidir kişisel görüşüm atleticonun giyeceği çubukluyu giyeceğiz
ama diğer 2 forma tam kara kutu
arsenalin klasik formasinla ajax arasi bisey"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda verilen tüyolari dogru anladiysam genis tek cubuklu olacakmis
arsenalin klasik formasinla ajax arasi bisey
ben de tam tersi keskin radikal bi değişiklik beklemiyorum
hem yeni uzun süreli bi anlaşma yapmadık bu yüzden bu seneki
çubuklumuza benzeyeceğini düşünüyorum ufak tefek oynamalar olur yaka ve
kol detayı bu sezzon atleticoyla aynı model giydik ya 6.hisim gene aynı giyeriz diyor bu yüzden
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de tam tersi keskin radikal bi değişiklik beklemiyorum
hem yeni uzun süreli bi anlaşma yapmadık bu yüzden bu seneki
çubuklumuza benzeyeceğini düşünüyorum ufak tefek oynamalar olur yaka ve
kol detayı bu sezzon atleticoyla aynı model giydik ya 6.hisim gene aynı giyeriz diyor bu yüzden"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklu bencede yine olur ama mavi cifte victory yerine bu olacakmis
inşallah hem çubuklu hem dediğin forma olursa set uyumlu olurmu bilmem ama çok satar taraftarın 2 sevdiği forma tipi çubuklu ve aston villa tarzı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklunun düz yaka ve V'siz olanı gelir..
The new Nike Atlético Madrid 2015-2016 Home and Away Kits are inspired by the shirts worn in the 1995-96 season, when Atlético won the league and cup double.
aynen budur
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticilerden biri 95-96daki formaların aynısını istedik gibi bişey demişti. o da çok küçük detaylar dışında tam olarak şu oluyor.
böyle bir forma çıkarsa forma satışları az olmaz mı sadece bir yaka için bizim taraftarımız 130 tl vermez kanısındayım
Yorum
-
-
-
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek sezonun formalarını merak etmiyor değilim.
Acaba siyah bir forma düşünülebilir mi?
Geçmişteki siyah formalarımız çok güzeldi.
Siyah bir forma cok guzel olabilir aynen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum