İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Ali Fuat Abi'nin orada bulunacak olması sevindirecek gelişme.. Kötünün iyileri olur muhtemelen..
Ama abi ben olsam bunu duyurmazdım. Zira sen dediğim gibi kötülerin arasından iyileri çıkartmaya çalışacaksın ve formalar genel olarak beğenilmezse ki bu sene giydiğimiz çubukluyu bile beğenmeyenler var üzerine gelenler olacaktır..
Yorum
-
Bizim yonetim formalari yaptirir denizli'de bi fabrikaya
Zaten renk tonu diye biseyde belli degil bizde
Sec bordoyu, sec maviyi. Birazda dar kesim yap. Al sana forma.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.01.2015, 17:51.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
DEEP BLUE
Nike tasarımlarından nefret eden biri olarak, AFS'nin seçim süreci içinde aktif olarak bulunacağını duymak memnun etti beni.
Önerilerim şunlar:
1-) Mavimizi neredeyse öldüren ve bordo adı altında bize yutturulan soluk kırmızı işine acilen el atılsın.
2-) Alternatif olarak buz mavisi bir kombinasyon istiyorum.
3-) Asla bordo ve mavi dışında renk istemiyorum. Hele siyah filan gibi matem renklerinden uzak durulmasını istiyorum. Beyaza bile mesafeliyim.
4-) Mutlaka dar kesim seçenek sunulsun.
5-) Taraftarın fikri muhakkak alınsın. Gerekirse oylama yapılsın.En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.01.2015, 11:34.
Yorum
-
hollandanin mavi formasi dizaynina benzer bisey isterim
bunun biraz daha acigi bize yapilsaydi 5 tanae alirdim
maalesef nike dan ayriliyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Sponsor konusu netleşmediği için forma seçimi şimdilik gündemde değil.
Yeni sponsorluk şartlarından ilkinin kulübün seçeceği modelin üretilmesi olduğunu söylemiştim. Yenitim olaya sadece para değil, marka değeri ve taraftar duygusu ile yaklaşırsa sonuç alabilir.
Forma taraftar ile kulüp arasındaki en önemli bağ. Hepimizin sevgimizi temsil eden o formaya özen göstermesi, en iyisi ve güzeli olması için istekde bulunması kadar doğal bir şey yok. Tüm önerilerinizi dikkatle okuyor ve not alıyorum merak etmeyin.
Forma modelleri ve renkler konusundaki zevklerimi ve düşüncelerimi başlığı sürekli takip edenler biliyor.
TS Club ve forma sponsorluğu olayını fazlasıyla önemsiyorum. Genel bir marka yönetim sorunumuz olduğunu hep ifade ediyorum. 'Tasarım'ın marka değerine kattığı pozitif etkiyi hepimiz biliyoruz.
Yönetim kurulunun aldığı bir karar veya kulubün yapısıyla alakalı belli sorunlarla karşılaşınca çok isteseniz de her şeyi istediğiniz gibi yapamıyorsunuz ne yazık ki.
Biraz cesaret, bilgi ve tasarıma değer vermek markaya çok şey katacak. Tasarıma değer veren Apple ve Nike'ın durumu ortada.
Tasarım da söz gibi kimin söylediği önemli Nike'ın aynı tasarımının korsanını yapınca aynı kalite bile olsa aynı etkiyi bırakmıyor işte.
Gönlüm Nike ile maddi manevi ilişkileri düzeltip devam etmekten yana, ama bu saatten sonra ne karar verirler bilemem.
Teklif verenler arasında Kappa ve Puma'dan biri olsun isterim, Nike olmayacaksa. Korkum mütahit anlayışı ile formaları biz yapalım demeleri. Bu hali ile Türk futboluna kimse yatırım yapmak istemiyor, Adidas şikeciler ve Beşiktaş'ın dışında başka bir takıma sponsor olamayacağını nazik bir dille iletmişti.
Gelişmeleri, belirsizlikler içinde merakla takip ediyorum sizler gibi.
Yorum
-
-
Nike olmayacak gibi.
Arsenal ve Dortmund'a iyi formalar yapan Puma olsun en azından. -Gerçi onların da bize nasıl forma verdiklerini biliyoruz.-
TSC markası ile çıkmayız sahaya inşallah.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum