Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurumsallıkta zirve olduk bu hareketimizle. Profesyonel bir kulübün lisanslı ürün tedarikçisinin bir kuruluşun bu kadar plansız bu kadar bilinçsiz ve kâr odaklı yönetilmesi beni kahrediyor.

Resmi site yenilendi, umutlandım. Sonu içler acısı
    Formalar tükenmiş halledilir diye düşündüm olmadı. Üstüne üstlük kendi sponsorumuzun formasının imitasyonunu(çakmasını demeye dilim varmıyor.) ürettik ve sezon ortasında kendi resmi lisanslı ürün mağazamızda satışa sunduk. "Madem forma gelmiyo.Müşteri kaçmasın. Kendimiz yapar daha çok kâr ederiz. Hem de onların da gönlü olur yeaaaa"
    Yazık, çok yazık.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 16:36. Sebep: imla.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Rezillik.

Bakalım hangi amatör firma ile anlaşacağız.

Keşke Nike ile devam edilse.

Yorum

• Dandik ve ucuz bir marka ile anlaşırlar. Adidas olsa bari de nerde...
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tayyip bize sponsor bulur siz hiç merak etmeyin. Sonuçta Sadri Şener kulübü kötü yönetti, Nike'a para yedirdi. Sıra bunlarda. Yok mu Türk markası, şöyle yüklü bir ödeme yapsak da zengin etsek, ne de olsa seçimlerde gene İHO kazancak gene Tayyip.

Yorum

• Arkadaş madem kendi formanı satacaksın bari farklı bi tasarım yap. sanki beyaz forma müthiş bi tasarımmış gibi direk onu çakmanın mantığı ne, salak yerine mi koyuyolar milleti. nike yok ama aynısının tsclub'ı var onu verelim mi diyorlar.

İlla bi rüün çıkartacaksın daha farklısını daha güzelini çıkar da millet satın alsın, beyaz forması olan da satın alsın destek olsun.

Yorum

• Buda benim tasarımını yapmış olduğum Ahımız Var atkısı Nihayet bir tasarım verebildik TS Club a

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buda benim tasarımını yapmış olduğum Ahımız Var atkısı Nihayet bir tasarım verebildik TS Club a
                Sadri Şener tesislerinde gördüm gerçekten aklımın ucundan geçti sizin yapmış olmanız çünkü Onur atkısıyla arka planı benziyor
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Şu rezillikten sonra ben bu yönetime para yedirmem. Kimse kusura bakmasın, kimsenin Trabzonspor'u yerin dibine sokmaya hakkı yok! Hele ki dünya çapında bir markayla karşı karşıya getirmeyi hiç hakkı yok! Açık ve net.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Kendi formasının sahtesini yapan ilk ve tek kulüp. Umarım çok büyük dava açar nike.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tasarımsal manada Lotto yıllardır Nike formalarını yapıyor ondan pek sıkıntı çıkmaz.

Ama işin rezalet boyutu büyük. Gerçi tam bu yönetim ve kulübe yakışan hareket..

Esnaf zihniyetine bak yan sanayiyi hemen işin içine katmışlar..

"-Abi firma parçayı göndermiyor.

- Boş ver oğlum sanayide daha ucuza yaptırırız."

Yorum

• bide "gercek taraftar lisansli ürün kullanir" slogani atiyorlar resmi sayfada

Yorum

• The storm boy. Hayal kırıklığına uğrattın beni.üç noktadan sonra ünlem veya soru işareti gelecekse 2 nokta konulur sonra ünlem veya soru işareti konulur. yani toplamda yine 3 nokta olur. 4 asla olmaz.çok yazık. çok.

Yorum

• Ahımız var!..

Yorum

• Forma alacaktım on gün içinde,gelmez mi acaba Nike' ın ürettiği formalar?

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma alacaktım on gün içinde,gelmez mi acaba Nike' ın ürettiği formalar?
                                Nike bu şartlardan sonra daha forma göndermez.
                                Zaten resmi sitede de kalmadı formalardan.
                                Ben de hepsiburada.com'dan sipariş verdim. 1 hafta geçmeden elime ulaştı lisanslı forma.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X