Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formanın altına bordo şort yakışıyor.
    turkuaz mı nedir o rengi beyaz formanın altına giymesinler, iğrenç oluyor

Yorum

• Nike ile Eylül 2015'e kadar süren bir sözleşmemiz varmış.

Forma modellerinin seçimlerini de Nike ile görüşme sırasında Sinan Zengin yapmış.

Formaların yetişmesi için bu tarihe kadar siparişlerin çoktan verilmiş, bir sonraki sezonun planları başlıyor olması gerekiyordu.

Kulübümüzün yapısını yakından tanıdıkca, 'her an, her şey olabilir' parantezinde değerlendirmemiz gerekiyor olan bitenleri.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 02.03.2015, 22:37.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike ile Eylül 2015'e kadar süren bir sözleşmemiz varmış zaten.

Forma modellerinin seçimlerini de Nike ile görüşme sırasında Sinan Zengin yapmış zaten.

Formaların yetişmesi için bu tarihe kadar siparişlerin çoktan verilmiş, bir sonraki sezonun planları başlıyor olması lazımdı zaten.

Kulübümüzün yapısını yakından tanıdıkca, 'her an, her şey olabilir' parantezinde değerlendirmemiz gerekiyor olan bitenleri.
        Şaşırdık mı!!! Şaşırmadık ne beklenirdi ki zaten...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz formanın altına bordo şort yakışıyor.
          turkuaz mı nedir o rengi beyaz formanın altına giymesinler, iğrenç oluyor
          Zevk meselesi.....Bana göre mavi sort daha cok yakisiyor.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zevk meselesi.....Bana göre mavi sort daha cok yakisiyor.
            ben de sevmedim beyaz bordo

mavi daha hoş duruo beyazla

forma seçimlerininde yapılmış olması ilginç bianda oldu btti gene

Yorum

Nike ile Eylül 2015'e kadar süren bir sözleşmemiz varmış.

Forma modellerinin seçimlerini de Nike ile görüşme sırasında Sinan Zengin yapmış.

Formaların yetişmesi için bu tarihe kadar siparişlerin çoktan verilmiş, bir sonraki sezonun planları başlıyor olması gerekiyordu.

ok

abi ne secildiginde bir bilgin varmi
              memnun edicimi secimler
              esofman vs olacakmi, kaleci formasinda bir degisiklik olacakmi, olacaksa yeniler sezon acilisina yetisecekmi
              vs......
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yine hüsran.. Sinan Zengin'in seçtiği formadan hayır gelmez..

Sözleşmenin Eylül'de bittiği konusunu önceden yazmıştık..

Şimdi Eylül'den sonra Nike ile anlaşmazsak Nike forma yollamayacak mı ?

Saçmalıkta sınır tanımıyoruz..

Yorum

Nike ile Eylül 2015'e kadar süren bir sözleşmemiz varmış.

Vay arkadaş...
                  Ne desem bilemedim...
                  Hamiş

Yorum

• Sinan Zengin zevkli biri midir? anlar mı bu işten?

Yorum

• Bu sene forma konusunda gariplikler yaşanacak anlaşılan, her şeye hazırlıklı olalım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene forma konusunda gariplikler yaşanacak anlaşılan, her şeye hazırlıklı olalım.
                        bu sezonki formalarla 2 sene idare ederiz taraftar olarak

Yorum

• Yorum

• Nike'ın her sezon belirlediği çizgiler var. Önünüzde bir seçme durumu veya seçenek yok aslında. Nezaketen dinliyorlar ama sonuçta onların dediği oluyor.

Bu sezon giydiğimiz forma modelleri de bu şekilde oldu. Nike bu konuda taviz vermiyor. İstediğinizi yaptırma şansınız yok mu? Diyebilirsiniz; Elbette var, ama belli sayıda forma satışınızın olması gerekiyor.

Trabzonsporumuz geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak formaları yok sattı. Çok sattı fakat bu sayıların daha da fazla olması gerekiyor. Forma satışının dışında söz verdiğiniz ödeme takvimine de sadık kalmalısınız.

Yeni forma modellerimizin çizgisini tahmin etmek için, bu sezon bizim gibi giyinen takımların giyeceği formaları takip ederek tahminde bulunabiliriz ancak. Mavi formamızın modelinin farklı renklerini başka takımlar da giydi veya beyaz formamızın aynı kalıbını Galatasaray'ın kullandığı gibi. Belli kalıplar var her takımın kendi forma geleneğine göre son şeklini alıyor formalar.

Burada önemli kısım çubuklu forma modelinin ve renginin sadece Trabzonspor tarafından kullanılıyor olması. Bu sezon giydiğimiz üç forma da birbiri ile uyumlu modellerden oluştu. Bütün formalarımızda bordo mavi renklerin kullanılması işin başka bir güzelliğiydi.

Bu noktada seçenin değil, asıl işi yapanın zevki önemli bana göre.

Umudum o özel seriye girebilmek için forma onayının gerekli zamanda verilmiş olması. Katalogdan bile forma siparişi vermek için belli bir süreniz var. Ayrıca bordo mavimiz katalogda standart olan bir renk değil. Bu sezonki katalogda sadece bir modelde bizim rengimiz var onu da geçen sezon Drogheda giydi.

Sinan Zengin Nike ile aramızdaki ilişkileri düzeltmek adına yaptığı görüşme sırasında forma modellerine de onay vermiş anlaşılan.

Kulübün şu anki yapısını bilenler her olaya olduğu gibi her an her şeyin olabileceğini bilir. Yarın birisi çıkar TS Club yapsın bir forma derse son dakika hiç şaşırmam.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Renk geçişi olmasa bu sene ki çubuklumuzu 10 sene üst üste giysek bence sorun olmaz,
                              aksine klasiğimiz olmuş olur ki o formayı gören ahan da bu TS der.
                              Başka bir firma al sana 3-5 milyon benim ürünlerimi giy demedikten sonra nike ile devam etmemek saçmalık olur.Rengimizi iyi tutturdu,kalitesi de belli,böyle devam edelim bakalım
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renk geçişi olmasa bu sene ki çubuklumuzu 10 sene üst üste giysek bence sorun olmaz,
                                aksine klasiğimiz olmuş olur ki o formayı gören ahan da bu TS der.
                                Başka bir firma al sana 3-5 milyon benim ürünlerimi giy demedikten sonra nike ile devam etmemek saçmalık olur.Rengimizi iyi tutturdu,kalitesi de belli,böyle devam edelim bakalım

Ertan abi çubukludaki renk olayına katılmıyorum. Sürekli koyu mavi kullanıyoruz ve bizim gerçek renklerimiz o değil, daha açık bir mavi.

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonunda bunu diyen birisi var... Bizim renklerimiz Barcelona değil, Aston Villa renkleridir....

Ve tam olarak burada turuncunun yanındaki bordo-mavi. Beyaz formamızda bordo-mavi böyle kullanılsa çok güzel olur.

---

Abi sonuç olarak formalarımızda maviyi olması gerektiğinden çok daha koyu kullanıyoruz bana göre.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X