Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Chelsea'nin sponsor değişmiş

Juve'nin yeni forması harika bence

gecen seneki nike beyaz yakalı formasından tek farkı 3 çizgisi gerisi full aynı

juventusa nike çok güzel ürünler hazırlıyordu eşofman tişört vs

bu seneki siyah yakalı forması daha güzel bence artı juventusun formasına

karizma katan bir diğer faktör ise İtalyan bayrağı ve isminin başı ile başlayan jeep sponsoru

Beşiktaş beko juventus jeep bize ne olur acaba

Yorum

• Macron adam gibi adamdır

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Macron adam gibi adamdır

şu kombin gercekten çok iyi hatta bi çoğumuzun hayali hatta armayı deiştirin ben alıp gideyim bu kombini

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu kombin gercekten çok iyi hatta bi çoğumuzun hayali hatta armayı deiştirin ben alıp gideyim bu kombini

2008 'de bu kombin vardı.

Yorum

• PSG Yeni Sezon

Yorum

• Bu arada GS ile inter in 3 üncü formaları aynı kalıp.

Muhtemelen bu seneki uygulamasını devam ettirecek.

En son MGadget tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 13:49.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak MGadget tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PSG Yeni Sezon

Berbat olmuş bu sefer.

Yorum

• İlk olarak MGadget tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada GS ile inter in 3 üncü formaları aynı kalıp.

Muhtemelen bu seneki uygulamasını devam ettirecek.

evet dediğim gibi Barcelona da geldi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Biz parcali ya da düz formayla ozdeslesemedik sanki. Gsnin parcalisi, Bjknin düz beyaz ve siyah formasi, fb ile bizim de çubuklularimiz meshur oldu her daim. Ve cubuklu forma altina da bordo sort ve corap cok da guzel oluyor. Beyaz sort bir tek sikebahcenin çubuklusuna gidiyor çünkü ağırlık rengi olan sarıdan dolayi sanirsam. Bizim ise formalarda baskin olan rengimiz genellikle bordo oluyor ve beyaz ile tamamlaninca biraz absurt oluyor gibi. Bu seneden örnek verirsek;

Bir kere de beyaz sort mavi corapla denenmisti o da cok guzel durmuştu. Ama beyaz sort beyaz corap gitmiyor kabul edelim.
                    En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 13:55.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ciddimisin..........???? Burda 95% beyaz sort istiyor cubuklunun altina

Yorum

• Istemek demek oluyor demek olmuyor ki. Evet çoğu herkes beya sort istiyor ama oluyor mu sizce.
                        Tabi bu benim görüşüm. Ayrica mavi sort bordo corap çok da sık duruyor.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• bence %90 kisi beyaz sort istedigi dogru degil
                          burda 8-10 kisi var
                          bunuda tekrar tekrar yazdiklarindan cogu kisi gibi gözüküyor
                          olandan memnun olanlar bisey yazmadigindan yokmus gibi kabul ediliyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ---------
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 14:43.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Istemek demek oluyor demek olmuyor ki.
                              Anlamadim ?

Cümlenin ikinci kismina gelinirse ...evet , benim icin beyaz sort daha güzel daha yakisiyor.Ama bu tabiki benim zevkim.Zaten 5 sezondur bu kombine ilen oynamiyoruz.
                              Sayi olarak 8-10 kisi istiyormu bilmem, sayamadim.Ama bu basligi basdan beri takip ederim, bordo sort istiyeni cubuklunun altina cok nadir duydum.Beyaz sort istiyeni hep rastliyorum.

Yorum

• Demek istediğim beyaz sort istemek beyaz sortun yakıştığı anlamina gelmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X