Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike olmayacaksa ben Under Armour'u isterim. Tottenham'a gayet güzel formalar yapıyorlar.

Bize sponsor olup, formaların da pazarlamasını onlar yaparsalar ben Under Armour'u isterim.

TS Club'ı yönetme, pazarlama işini de giyim sponsorumuz olan markaya verme şansımız var mı? Eğer böyle bir şansımız varsa, hemen verelim. Tasarımdan pazarlamasına her şeyle onlar ilgilensin. Hem biz doğru düzgün bir şeyler giymiş oluruz hem de kulüp eskisinden kat kat daha fazla gelir elde eder.
    En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 19:14.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sponsor değişmesinden yana değilim ama bildiklerimin hepsini yazamıyorum forma modellerinin ortaya çıkış sürecinde yaşanılanları hatırlarsınız. O yüzden bazen susmak beklemek lazım.
      Isde o yüzden buraya yazinda bizde bilelim. O sürecde "ben gördüm ama söylemem" deyipde, simdi bu konuda "ben biliyorum, ama söylemem" demenin arasindaki fark ney??
      Burasi bi paylasim platformu....Biliyorsaniz paylasin.Yoksa basdan söylemicekdiniz.

Ben hep diyorum Nike ile kesinlikle devam......Puma veya Hummel olacaksa LC WAIKIKI olsun daha iyi.
      En son El_Matador tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 23:22.

Yorum

• Nike ile devam edilmeli bence.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike ile devam edilmeli bence.
          benim gönlüm adidastan yana ama görünen nıke ile devam edileceği yönünde ama nıke olmassa kappa olsun derim

Yorum

• afs abi bize teklif veren firmalar istedigimiz kalitede kumas ve tasarimi yapmayi kabul ediyorlar demis baska bi yorumda da bu sene formalaramiz istedigimiz kaliteli kumas ve tasarimlarda olucak baska bisey soyleyemem demis. burdan anlasiliyorki nike ile devam edersek elit katagoriye gecicez ki bu olasilik cok zayif ikinci bi ihtimal puma hayirli olsun simdiden

Yorum

• 2 lira fazla verilsin nike ile devam edilsinn puma falan hayal kirikligi olur diger markalari soylemiyorum bile. gecengun sokakta 4 yasinda cocuk bile ayakkabisindaki nike logosunu gosterip ayakkabim nayk benim abi dedi ben daha ne diyim gerisini siz dusunun

Yorum

• Yönetimin Nike'a parasını ödeyememesinden anladığımız Nike'in forma fiyatı yönetime göre yüksek. Bu maliyeti düşürme derdindeler. Ya da en azından aradaki farkı Nike sponsor olarak ödesin derdindeler..

Ben vizyonu olmayan ve açık söylüyorum Nike 50 liraya veriyorsa formayı 49 liraya veren Hummel'i tercih edecek olan yönetimi görüyorum baktığımda..

Yorum

• Europa logosu baskili formalar alabiliyormuyuz ?

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Nike ile bu kadar yol almışken, her şeyi baştan almaya bence hiç gerek yok.
                    Formalarımız gayet güzel.
                    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Internetten forma alacam fakat stokta yok dıyor böyle bısey gormdım hala duzeltemedıler...
                      ....

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Isde o yüzden buraya yazinda bizde bilelim. O sürecde "ben gördüm ama söylemem" deyipde, simdi bu konuda "ben biliyorum, ama söylemem" demenin arasindaki fark ney??
                        Burasi bi paylasim platformu....Biliyorsaniz paylasin.Yoksa basdan söylemicekdiniz.

Ben hep diyorum Nike ile kesinlikle devam......Puma veya Hummel olacaksa LC WAIKIKI olsun daha iyi.
                        Yaptığımın neresi yanlış anlamadım. Mahrem olan şeylerin her yerde konuşulması doğru değil. Bilgilere ulaşıyor olmam, paylaşma zorunluluğu getirmiyor. O süreçlere zarar verebilir endişesi ile belirtiyorum bunu.

Trabzonspor borsaya açık bir marka, sözleşmeleri, anlaşmaları belli kurallar içinde yürütmeli.

Yorumlarımın dedikodu, veya duyum değil, bilgiye dayalı olduğunu belirtmek için söyledim o kadar, başka bir mana aramayın artık.

Her söylediğin doğru olsun, ama her doğruyu her yerde söyleme.

Trabzonsporumuz için en güzeli en iyisi olsun diyor hayırlı cumalar diliyorum.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaptığımın neresi yanlış anlamadım. Mahrem olan şeylerin her yerde konuşulması doğru değil. Bilgilere ulaşıyor olmam, paylaşma zorunluluğu getirmiyor. O süreçlere zarar verebilir endişesi ile belirtiyorum bunu.

Trabzonspor borsaya açık bir marka, sözleşmeleri, anlaşmaları belli kurallar içinde yürütmeli.

Yorumlarımın dedikodu, veya duyum değil, bilgiye dayalı olduğunu belirtmek için söyledim o kadar, başka bir mana aramayın artık.

Her söylediğin doğru olsun, ama her doğruyu her yerde söyleme.

Trabzonsporumuz için en güzeli en iyisi olsun diyor hayırlı cumalar diliyorum.
                          Mahremmi ???
                          Size yazimi tekrar okumanizi tavsiye ediyorum, sanirim icerigini anlamadiniz.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Internetten forma alacam fakat stokta yok dıyor böyle bısey gormdım hala duzeltemedıler...
                            Lisanslı formanı hepsiburada.com'dan alabilirsin. Ben şahsen öyle yaptım.
                            Hamiş

Yorum

• Buyrun çubuklu formamızın TS Club versiyonu...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun çubuklu formamızın TS Club versiyonu...
                                kendi formamizimi kopyalamis bulunuyoruz simdi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X