Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'a odeme yapamadigimizdan, Nike forma gondermiyor. Bizimkilerde cin ya, TS Club'a forma yaptiriyor.
    Kulubun itibarini hic mi dusunmuyorlar?
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• resmen skandal......ben böyle birsey ne duydum ne gördüm.Sonra burda profesyonellikden bahsederler.

Yorum

• TSC yapım çubuklu formamız görüntü itibarı ile baya bi iyi duruyor acaba dormanın kumaş kalitesi nasıl, bir de bu hamleden sonra artık nike ile çalışılmayacak gibi geliyor bana ama bu yapılan hangi mantığa sığdırıldı ben pek anlamadım...

Yorum

• Ben böyle bir rezalet görmemiştim. Kendi mağazasında, sponsorunun çakma ürününü üretip satan yönetim...

Çok profesyonellermiş valla bravo!
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Ben böyle bir rezillik görmedim.

Yorum

• Bu forma olsayı Nike ile yolun sonuna geldiğimizi gösteriyor, seneye kesinlikle başka bir sponsorla çalışırız.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resmen skandal......ben böyle birsey ne duydum ne gördüm.Sonra burda profesyonellikden bahsederler.
                Burasi Trabzon olmaz deme, oluyor iste
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hahaha bu nedir ya ciddi olamazsınız

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burasi Trabzon olmaz deme, oluyor iste
                    Oldu olacak stad önünde korsancilarin yanina stand açsinlar.Müsteri çekmek icin
                    birbirleriyle yariśircasina bagirsinlar formaya.
                    Profesyonellik adina hicbirsey yok bu kulüpte. TSClub müdürü derhal istifa etsin.
                    O kadar potansiyeli olan bir ülkeyiz, o kadar potansyeli olan bir kulübüz,
                    halen amatörce yönetiliyoruz (TSClub adina).
                    Cokmu zor avrupadaki kulüplere nasil yapiyor/iśletiyor diye bakmak?

Gerçekden śaka gibin........

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

forma arkasında ki sayıyı sildirmek mümkün mü ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Vallahi çok güzel iş yapmış kulüp sat abi 20-30 TL'den hem hiç bir ibare yok bildiğin efsane forma, çok beğendim, parasız olan adamda alsın çöçüpde alsın tinerciside alsın güzel iş fiyatının ibaresine göre bende alacağım bir tane.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buyrun çubuklu formamızın TS Club versiyonu...
                          Lisanlı çakma 79 lira ! Bu da başka bi ironi
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Marka delisi olmuş herkes. Nike logosu olmayınca forma çakma oluyor demek ki. Bence TSClub, 2 senedir gs'ye en üst klasmandan forma yaparken bize 5 yıldır ikinci sınıf muamelesi yapan nike'ye iyi yapmış bu az bile. Ve asıl çakma olan da "renklere aşığız" diye hava atıp nike amblemini göremeyince Trabzonspor formasına çakma diyen naylon taraftardır. Nike'nin kasasına gidecek olan para direk kulübe gidecek işte ne güzel. nike bize 5 yıl boyunca ikinci sınıf kulüp muamelesi yaptı. Sözleşmenin son senesi olduğu için sadece bu sene doğru dürüst bir iş çıkardı. Şimdi sözleşmeyi uzatsak eminim nike bize yine 3-4 yıl boyunca ikinci sınıf takım muamelesi yapacaktır.

Belli ki puma ile son sezonumuzda yaşadığımız sorunları şu an nike ile yaşıyoruz. nike ile yola devam edilmemeli. ne yapılıp edilip adidas'la anlaşmalıyız. Ne de olsa hiçbir spor markası üç takım dışında kimseye para karşılığı sponsor olmuyor.
                            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 10:21.

Yorum

• Barca yeni sezon formaları.
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ts club larda da gelecek sezon forma ile ilgili bir bilgi yok yeni kendi bastıkları ürün içinde nike yetiştiremedi dediler bakalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X