Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TSClub Bursa mağazasına toplamda 40-50 adet forma gönderimi yapılmış ilk planda, mağaza sahibimiz daha önceleri ilgisizlikten rahatsızken şimdi forma isteyen insanları geri boş çevirmenin üzüntüsünü yaşıyor.

2 günde tükendi buradaki formalar, Bursa gibi Trabzonsporlu nüfusu çok çok fazla olan bir şehre bu derece az forma göndererek resmen dalga geçmişler bizimle. Bu insanlar bir şeyler yapabilmek, kazanç elde etmek için açıyorlar bu mağazaları. Ama forma satamıyorlar ki para kazanabilsinler, vizyonsuz, amatör yönetim anlayışı artık bıktırdı.

Yarın ve Perşembe günü İstanbul'da TSClub bayi toplantısı var, bakalım ne gibi şeyler konuşulacak.

Yorum

• formalarimiz süper.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya arkadaş...
        çubuklunun altına o kadar varyasyon var ki. gidip en çirkinini giyiyoruz.
        bordo şort bordo çorap. allah kahretmesin sizi !
        beyaz şort çorap giy. beyaz şort mavi çorap giy. mavi şort çorap giy. mavi şort bordo çorap yap.
        neden boğuyorsun formayı neden arkadaş neden ???
        çubuklunun altına bordo şort bordo çorap yakışıyor. Barça bunu çok kullanıyor
        Bordo Mavi uyumu da güzel ama beyaz şort beyaz çorap kullanılmalı tabii

Yorum

• formaların kol uzunluğu ve bolluğu bir tek beni mi rahatsız ediyor. Resmen emanet gibi.
          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala bi anlaşma olmadimi bi firmayla göğüs reklamı için
            Seni Gs forumunda da gördüm. Orda Gs'li gibi davranıyorsun burda TS'li gibi.

Hangi takımlısın? Dürüst cevap ver.

Eğer Gs'li isen bu forumda işin yok çünkü diğer takım taraftarları üye olamıyor foruma.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Göğüs sponsorumuz olacak mı ? Böyle bir gelişmeden haberi olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yandık desene kaç gün oldu hala sipariş durumu onaylandı olarak gözüküyor.1 aya göndermezler heralde.
                Bende 2 hafta olmusdu, halen kargoya vermemislerdi. Tel. arayarak sonunda gönderttim. Izine gelcem paketi kimse karsiliyamaz deyince kargoya verdiler...

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende 2 hafta olmusdu, halen kargoya vermemislerdi. Tel. arayarak sonunda gönderttim. Izine gelcem paketi kimse karsiliyamaz deyince kargoya verdiler...
                  bende aldım valla hic sıkıntı olmadı. eskiden 2 günde geliyordu. 5 günde geldi. onuda normal karsıladım cünkü formalar yeni cikmisti.
                  isim numarada yazdırdım. isimsiz numarasız formalar genelde aynı gün kargolanıyor.

edit: avatarımdaki 11 (okan) formam bu senenin formasıdır
                  En son okdumas tarafından düzenlendi; 13.08.2014, 09:57.

Yorum

• Uzun kollu forma olmayacak arkadaşlar tıpkı GS gibi var mı diye merak edenler GS Store'un sitesinden de kontrol edebilir. Uzun kol GS forma diye satış yapanlar korsan.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Başlığın sadece son sayfasının son mesajını okuyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz. Tekrarlanan sorular defalarca bilgi olarak paylaşılıyor.

Formanın içine bile reklam alabilmektir güç.

Avni Aker'de son kez diyerek çekim yapsalar. Yetkililere ilettik beklentilerimizi bakalım Trabzon'dan bu konu ile ilgili ses çıkacak mı?

Barcelona'nın yeni sezon formalarının Türkiye'de satılan versiyonu 140 TL ve kumaşı bizim formaların kumaşına yaklaşamaz. Merak eden varsa incelesin.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 13.08.2014, 10:57.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzun kollu forma olmayacak arkadaşlar tıpkı GS gibi var mı diye merak edenler GS Store'un sitesinden de kontrol edebilir. Uzun kol GS forma diye satış yapanlar korsan.
                        barcin.com korsan mı satıyor? Orada var uzun kollu GS forması çünkü. Fiyatı da 159 TL

GS Store sitesinde geçen sene giydikleri formanın uzun kollusu var. Kış aylarına doğru bu senenin ki de çıkar.

Yorum

• Uzun kollu forma çıkmayacak, GS'nin resmi sitesinde de yok, net bilgi.

Yorum

• lm.a arkadaslar haftaya Trabzona gelecem Onurun formasi hala cikmadimi alacamda ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzun kollu forma çıkmayacak, GS'nin resmi sitesinde de yok, net bilgi.
                              Emin misiniz? Yani, karda kista donacaaz desene.

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emin misiniz? Yani, karda kista donacaaz desene.
                                Aldığın formaya göre alttan o renge uygun body giyeceksin. Nike'ın futbolcular için yaptığı özel ürünler var ama aynı renk uzun kollu bir ürün de iş görür. Uzun kollu forma hastası biri olarak ben ne mi yapıyorum alttan Kappa uzun kollu mavi formamı giyiyorum ( yeterince dar zaten )

Futbolcular da büyük ihtimalle bu şekilde çözecekler kışın.

Kaleci forması almayı düşünen arkadaşlar kaleci formalarının kumaşları normal forma kumaşlarından farklı. Kaleciler normal futbolcular gibi sürekli koşmadığı için farklı bir kumaş kullanılmış, arma konusunda da kızmayın Nike'tan öyle geldi ( Onur'un son maçta giydiği formaya dikkatli bakanlar anlayacak ne demek istediğimi )

Kaleci formaları da kısa kol. Onur da alttan formanın rengine göre body giyiyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.08.2014, 18:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X