Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'ın forma modasını belirdeği aşikar. Forma modellerine ve kumaş teknolojilerine uyguladığı yenilikler diğer markalar tarafından taklit ediliyor.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 17:15.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu uzun kollu forma konusu bir ilginç.Ali Fuat abi ne dediyse oldu bu güne kadar,hatta Nike'ın uzun kollu forma üretmediği de doğru takımların uzun kollu forma giymediğini görünce ancak Forum Mersin Boyner'de bugün bunu gördüm.

İzlediğim maçlarda da gs'nin uzun kollu forma giydiğini görmedim hiç,yani olsa giyerlerdi heralde. Uygulamada herkesin kafası karışık anlaşılan

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu uzun kollu forma konusu bir ilginç.Ali Fuat abi ne dediyse oldu bu güne kadar,hatta Nike'ın uzun kollu forma üretmediği de doğru takımların uzun kollu forma giymediğini görünce ancak Forum Mersin Boyner'de bugün bunu gördüm.

İzlediğim maçlarda da gs'nin uzun kollu forma giydiğini görmedim hiç,yani olsa giyerlerdi heralde. Uygulamada herkesin kafası karışık anlaşılan
        cin in cakma malidir diyecem
        ama boyner den diyorsun
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cin in cakma malidir diyecem
          ama boyner den diyorsun
          Lisansı falan da vardı,kumaşı net Nike kumaşıydı.Anlamadım.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lisansı falan da vardı,kumaşı net Nike kumaşıydı.Anlamadım.
            adamlar yapiyor
            hatta nike in orjinalinden daha orjinal oluyorlar

burada artik fikra oldu
            ortalama bir cinli dünyanin her ülkesinde bachelori ögretim dilini ögrenmeden kopyalan kazanir deniliyor
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sevgili arkadaşlar, önümüzdeki yıl için nike ile devam kararı çıkmıştır, ne adidasın 3 çizgisi, ne pumanın naylonları,ne de diğerleriyle kafanızı bulandırmayın, önümüzdeki 1 sene için yine nike formalarını giyeceğiz...hepimize hayırlı olsun...

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sevgili arkadaşlar, önümüzdeki yıl için nike ile devam kararı çıkmıştır, ne adidasın 3 çizgisi, ne pumanın naylonları,ne de diğerleriyle kafanızı bulandırmayın, önümüzdeki 1 sene için yine nike formalarını giyeceğiz...hepimize hayırlı olsun...
                abi peki bu isten para alacak miyiz?
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Neden sadece 1 sene? Madem uzatacağız 5 yıl felan yapsaydık sözleşmeyi.

Ayrıca bence önümüzdeki sezonda 1. forma olarak şimdiki çubukuluyu kullanalım. Ben bu formadan daha iyisinin yapılacağını düşünmüyorum. Sadece deplasman formalarını değiştirelim, 5 yılda bir çubuklu forma oldu onuda harcamayalım
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi peki bu isten para alacak miyiz?
                    o kısmını bilmiyorum ama para alacağımızı ben zannetmiyorum, tedarikçi olacaktır yine sponsorluk zor

Yorum

• GS'nin uzun kol forması yok. Kontrol etmek isteyen onların resmi satış sitesini inceleyebilir. Korsan ürünü yutturuyorlar arada.

Yorum

• Bu tür Ürünleri görmek istiyoruz artik TRABZONSPORda !
                        En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 13:52.

Yorum

• AFS Abi, Nike ile devam ediyoruz galiba.
                          Sende öyle bilgi vermisdin.

Suanki Durum nasil? Yeni bir Bilgi varmi?

Yorum

• Haber doğru. Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haber doğru. Hayırlı olsun.
                              1 senelik icinmi anlasildi?
                              Elit mi yoksa Standard?

2017de 50. Külüp Yildöneminde güzel bir Retro Serisi hazirlanir insallah.
                              Bunu Nike ile yapmak cok güzel olur. Calismalar simdiden baslansa keske.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X