Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nike ile şartlar değişmeyecekse devam etmenin anlamı yok bu sene hatrı sayılı sayıda forma sattık barajıda geçtik elit olmayacaksak tekrarlamanın anlamı yok Allah aşkına formadaki amblemin rezilliğine bakın kontür yok bişey yok kaleci formasına gelmiyorum zaten yamuk bir amblem istanbull takımlarına bakın gs dede nike var ama amblem sanki altından amblemin dokusu falan bu şartlarda kararlı ise nike. adidasa geçme vakti geldi. hummel macron lotto kappa macron falan bize göre değil.
    konturu filan bilmem ama armanın şekli ve rengi güzel bence

2005 te aldığım kappa eşofmanımın armasını bi gösterebilsem keşke koyu bordo

koyu mavii renk şeklide bir değişik pazar çakması sanırsın

Yorum

• Benim gördüğüm en güzel logolar TS Club'un 2005'te çıkarttığı forma ve ürünlerdeki logo ile 11-12 sezonunda büyütülmüş şekilde kullanılan logo..

Yorum

• yukardaki arkadas cinconun yapistirilmis armasini begenmis

demekki yillarca bosuna dikis olsun diye mücadele vermisiz

arti satilan forma sayisinin gecen yillardan fazla oldugunu kim söylüyor
        benim bildigim cok iyi basladi, asiri frenledi su an
        ortalamamiz düzeyinde sona erecekmis hesaplara göre
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yukardaki arkadas cinconun yapistirilmis armasini begenmis

demekki yillarca bosuna dikis olsun diye mücadele vermisiz

arti satilan forma sayisinin gecen yillardan fazla oldugunu kim söylüyor
          benim bildigim cok iyi basladi, asiri frenledi su an
          ortalamamiz düzeyinde sona erecekmis hesaplara göre
          1. yukardaki arkadaş diye söze başlamana gerek yok
          2. cimcon dediğin takımın forması boynerde var git oraya yanına al ts forması karşılaştır hangisi yapıştırma gör
          3. tabiki geçen yıllara göre daha çok satıldı
          son olarak TrabzoNapoli arkadaş 2005 yıllarda malesef öyledi doğru dürüst renk tonu yoktu değişiyodu hep o yıllarla karşılaştırmak anlamsız. allah aşkına beşiktşın formaya bakın bi

bide bizim formaya armaya özellikle bakın
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• tek fark onlarin armasi daha büyük
            forma satisina gelirsegim bana söylenen 50bindeyiz
            ortalamamiz 100bin civar
            sezon sonuna kadar bir 100 bin daha satsagik belki bir üretici fark eder bizi
            armanin öyle olusunun sucu üretici degil yönetim
            tüzükde ne yaziyorsa o üretiliyor
            nike bize tarihimizdeki en güzel formalari üretiyor, su yukardaki cinconun formasi kadar cirkin bisey olabilirmi

ben puma, adidas, kappanin bize ürettigi, barca renklerindeki formalari unutmadim

bide hatrima yukarki mesajda formamizi su renksizin üstüne koyabilirsen daha güzel olur
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 21:39.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Buarada Kaleci Formam Geldi Saolasin Kardesim Sefa
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Önemli değil her zaman..

Yorum

• Forma var mı da satılmıyor ? Takım havayı yakalarsa patlama yapar diyeceğim forma yok.. Takım kötü oynadı sorumlusu kovuldu TS Club'larda forma yok bunun sorumlusu neden hala görev başında ?

Yorum

• ocak 2015'e kadar kimse forma beklemesin renkdaşlar...

Yorum

• hayır arma büyük olunca ne oluyor ki aksine çok daha kötü görünüyor. o ne öyle 42 numara ayakkabı gibi.. bizim armanın boyutu gayet iyi

Samsung Galaxy S4 ten gönderildi

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayır arma büyük olunca ne oluyor ki aksine çok daha kötü görünüyor. o ne öyle 42 numara ayakkabı gibi.. bizim armanın boyutu gayet iyi

Samsung Galaxy S4 ten gönderildi

Armanın boyutu fena değil ancak çubuklu formada bordonun içerisinde kayboluyor armamız.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma var mı da satılmıyor ? Takım havayı yakalarsa patlama yapar diyeceğim forma yok.. Takım kötü oynadı sorumlusu kovuldu TS Club'larda forma yok bunun sorumlusu neden hala görev başında ?
                          Forumda fazlası ile forma mevcuttu 2 gün öncesine kadar...
                          Hamiş

Yorum

• PSV Umbro'ya geçmiş

Yorum

• Çubuklumuz efsane ama ah şu renk geçişi olmasa :/
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Armanın boyutu fena değil ancak çubuklu formada bordonun içerisinde kayboluyor armamız.
                                anlatamazsin bosuna ugrasma renktas. yillardir konturlu olmali diyorum ama nafile.

suan formamiza 2-3 kez bakinca TS formasi oldugunu anliyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X