Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şükür

Tozlukların modelini söylediğimde bana kıs kıs gülenler vardı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.08.2014, 19:23.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çizgili formalarda oyuncu üzerinde V detayları tam belli olmadığı için daha da güzel gözüküyolar. Arial font Allah'ım çıldıracam

Yorum

• Yeni konçlar TS Club da yok mu abi? @afs

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çizgili formalarda oyuncu üzerinde V detayları tam belli olmadığı için daha da güzel gözüküyolar. Arial font Allah'ım çıldıracam
          Yiğit, dün akşam Eminönü'ndeki vapur iskelelerinin önünde korsan forma satan çocuğa "Trabzonspor yok mu" (diğerlerinin yeni formaları vardı) diye sordum.

"Abi o forma zor, hemen gelmez" dedi.

Yolu oradan geçenler sorsun.

*Yanlış anlama olmasın. Korsan forma almayacaktım.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalarda herhalde delikli futbolcu formasi olmicak anlasilan.
              benim ümidim vardi bu modellerin authentic formalarini giycek futbolcular diye. bu V detayli formalari giyen takimlarda var authentic modeli, keske bizdede olsaydi
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Formada hedef 161.000 olarak belirlenmiş
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Ali Fuat Abi tozluklar değişecek demeseydi alacaktım muhtemelen eskileri. TS Club'taki adama yenileri ne zaman gelecek demiştim aldığım cevap ne yenisi en yenileri bu başka yok..

Yorum

• 2 forma aldım bu sene elimden gelen buydu işten ayrıldım çünkü. Lütfen parası olan alsın takıma bu sene destek senesidir.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şükür

Tozlukların modelini söylediğimde bana kıs kıs gülenler vardı.

[IMG]http://trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/16123-

9A6M8V9Y.jpg[/IMG]
                      Constant in üzerindeki cubuklunun durusu efsane vallahi billahi bu formalara laf söyleyen carpilirBenim görüsüm ligin en §ik formalari bizde.
                      iho istifa.

Yorum

• Millet quad hd'ye gidiyor biz hala VGA fotoğraflarda kaldık. Şunları yüksek çözünürlükte sunmak çok mu zor ya.

Yorum

• sortlarda nike amblemi, numara ve Trabzonspor armayi hepsini sol tarafa sıkistirmaya ne gerek var

Yorum

• Dri fit polo yaka tişört çıkacak mı bu sene? Nike'ye geçtiğimiz ilk sene yapmışlardı devamı gelmedi

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sortlarda nike amblemi, numara ve Trabzonspor armayi hepsini sol tarafa sıkistirmaya ne gerek var
                              Sağ taraf reklam alanı.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağ taraf reklam alanı.
                                Tesekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X