Nike şu an en iyi forma setlerini yapıyor tartışmasız. Başka marka ile anlaşsak attan inip eşeğe bineriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma satmayı ''adam gibi muamele'' olarak görmek acizliktir.
Bizim taraftarın öğrenmesi gereken çok bilgi var.
Barça'nın geçen sezon giydiği antrenman ürünlerini bu sezon biz giyersek orada kendini sorgulayacaksın. fakat taraftarın kabahati yok, bu işlerden sorumlu olanlar düşünecek..En son Sacit tarafından düzenlendi; 09.08.2014, 21:07.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma satmayı ''adam gibi muamele'' olarak görmek acizliktir.
Bizim taraftarın öğrenmesi gereken çok bilgi var.
Barça'nın geçen sezon giydiği antrenman ürünlerini bu sezon biz giyersek orada kendini sorgulayacaksın. fakat taraftarın kabahati yok, bu işlerden sorumlu olanlar düşünecek..
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Yöneticisi olduğum, şehrimiz Türklerinin gururu, şampiyon takımımız FV Ayyıldızsporun yeni sezon formalarını tanıtmaktan onur ve gurur duyarım. Beğeneceğinizi umuyorum.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Barcelona ilk bizim model formalarimizi tanitsaydi , bu forumda herkes cok begenirdi.Bizim amblemler olunca tukaka......
Yukarda arkadas iyi özetlemis.Barcelona gibin forma sat, sende adam muamelesi gör.Ama bizim taraftar mubarek herseye muhalefet.Herseye agiz burun kivirma.....
Forma konusunda biz Trabzonspor olarak daima öncü olduk.Kappa olsun Nike olsun.Bu yüzden , olurda ilerde birgün Sponsor deyistirirsek benim tercihim
Macron olurdu.
Yorum
-
Ben de bugün L çubuklu aldım. Yalnız M.Köy TSclub'ta çubuklu forma bedeni kalmamış. L beden benim gibi iri kıyım denebilecek birine bile büyük geldi. Pek emin olamadım, yarın M bedenler gelecekmiş bir de M deneyeceğim.
Hayatımda ilk defa M beden bir şey giyersem kulübe tebrik mektubu yazacağım.
Tabi numaralarda da sorun vardı, Cardozo yazdırmak istersen 7 numara basamıyorlar bitmiş, Constant istersen numarası belli değil.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir tanıtım yapamadık..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bugün L çubuklu aldım. Yalnız M.Köy TSclub'ta çubuklu forma bedeni kalmamış. L beden benim gibi iri kıyım denebilecek birine bile büyük geldi. Pek emin olamadım, yarın M bedenler gelecekmiş bir de M deneyeceğim.
Hayatımda ilk defa M beden bir şey giyersem kulübe tebrik mektubu yazacağım.
Tabi numaralarda da sorun vardı, Cardozo yazdırmak istersen 7 numara basamıyorlar bitmiş, Constant istersen numarası belli değil.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalıplar fazla geniş. Belki garip olacak; ama boyum 1.95 ve bedenim M / slim fitte L arası gider gelir. Ama bu formada S beden tam body gibi oturuyor üstüne kısa bile değil. Tam oturan M tshirtlerimle aynı. Formada M bile denedim hafif çarşaf gibi ve bol kısımları var, L direk bol zaten.
İnsanın zoruna gidiyor, M beden ne ya?En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 10.08.2014, 22:23.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de 1.87 boy 85 kiloyum. T-shitte gömlekte filan biraz da dar kesim sevdiğim için L giyiyorum. Fakat forma baya bol geldi, omuzlar oturdu ama bel kısmı oldukça geniş, hoşuma gitmedi. Muhtemelen M bedenle değiştiricem.
İnsanın zoruna gidiyor, M beden ne ya?
L çarşaf gibi olur. Body gibi olunca insanın üstünde güzel gözüküyor. Bu kalıplarda M ideal, hatta isteğe göre S bile olur sizeBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum