Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike şu an en iyi forma setlerini yapıyor tartışmasız. Başka marka ile anlaşsak attan inip eşeğe bineriz.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Forma satmayı ''adam gibi muamele'' olarak görmek acizliktir.
      Bizim taraftarın öğrenmesi gereken çok bilgi var.

Barça'nın geçen sezon giydiği antrenman ürünlerini bu sezon biz giyersek orada kendini sorgulayacaksın. fakat taraftarın kabahati yok, bu işlerden sorumlu olanlar düşünecek..
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 09.08.2014, 21:07.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Onur Augsburg maçında yeni forma ile sahadaydı.

Yorum

• hadi Adidas'ı anlarım da Puma markasında ısrar eden arkadaşların bence ciddi estetik sorunları var.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma satmayı ''adam gibi muamele'' olarak görmek acizliktir.
            Bizim taraftarın öğrenmesi gereken çok bilgi var.

Barça'nın geçen sezon giydiği antrenman ürünlerini bu sezon biz giyersek orada kendini sorgulayacaksın. fakat taraftarın kabahati yok, bu işlerden sorumlu olanlar düşünecek..
            Yılda kaç forma satıyorsun ki kendini Barca ile kıyaslıyosun ???

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Yöneticisi olduğum, şehrimiz Türklerinin gururu, şampiyon takımımız FV Ayyıldızsporun yeni sezon formalarını tanıtmaktan onur ve gurur duyarım. Beğeneceğinizi umuyorum.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• PUMA 2014-15 Bursaspor

pumayı tercih eden kulübün aklına şaşarım. dizayn ve kumaş kalitesi bakımından dünyanın en iğrenç formaları puma'ya ait. nike'den sonraki adresimiz kesinlikle adidas olmalı. zaten nike de bize olan sponsorluğu bırakacak.

Yorum

• Hic memnun Olmadikki hep Sikayet hep Sikayet
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Barcelona ilk bizim model formalarimizi tanitsaydi , bu forumda herkes cok begenirdi.Bizim amblemler olunca tukaka......

Yukarda arkadas iyi özetlemis.Barcelona gibin forma sat, sende adam muamelesi gör.Ama bizim taraftar mubarek herseye muhalefet.Herseye agiz burun kivirma.....

Forma konusunda biz Trabzonspor olarak daima öncü olduk.Kappa olsun Nike olsun.Bu yüzden , olurda ilerde birgün Sponsor deyistirirsek benim tercihim
                    Macron olurdu.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Dün Formamı aldım. Gayet şık ve dizayn olarak mükemmel bir Çubuklu muz var. Sikecilerede selamımızı çaktık Cardozo dan selamlar ...
                      Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Ben de bugün L çubuklu aldım. Yalnız M.Köy TSclub'ta çubuklu forma bedeni kalmamış. L beden benim gibi iri kıyım denebilecek birine bile büyük geldi. Pek emin olamadım, yarın M bedenler gelecekmiş bir de M deneyeceğim.

Hayatımda ilk defa M beden bir şey giyersem kulübe tebrik mektubu yazacağım.

Tabi numaralarda da sorun vardı, Cardozo yazdırmak istersen 7 numara basamıyorlar bitmiş, Constant istersen numarası belli değil.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şöyle bir tanıtım yapamadık..

İyi ki yapamamışız
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de bugün L çubuklu aldım. Yalnız M.Köy TSclub'ta çubuklu forma bedeni kalmamış. L beden benim gibi iri kıyım denebilecek birine bile büyük geldi. Pek emin olamadım, yarın M bedenler gelecekmiş bir de M deneyeceğim.

Hayatımda ilk defa M beden bir şey giyersem kulübe tebrik mektubu yazacağım.

Tabi numaralarda da sorun vardı, Cardozo yazdırmak istersen 7 numara basamıyorlar bitmiş, Constant istersen numarası belli değil.
                            Kalıplar fazla geniş. Belki garip olacak; ama boyum 1.95 ve bedenim M / slim fitte L arası gider gelir. Ama bu formada S beden tam body gibi oturuyor üstüne kısa bile değil. Tam oturan M tshirtlerimle aynı. Formada M bile denedim hafif çarşaf gibi ve bol kısımları var, L direk bol zaten.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kalıplar fazla geniş. Belki garip olacak; ama boyum 1.95 ve bedenim M / slim fitte L arası gider gelir. Ama bu formada S beden tam body gibi oturuyor üstüne kısa bile değil. Tam oturan M tshirtlerimle aynı. Formada M bile denedim hafif çarşaf gibi ve bol kısımları var, L direk bol zaten.
                              Ben de 1.87 boy 85 kiloyum. T-shitte gömlekte filan biraz da dar kesim sevdiğim için L giyiyorum. Fakat forma baya bol geldi, omuzlar oturdu ama bel kısmı oldukça geniş, hoşuma gitmedi. Muhtemelen M bedenle değiştiricem.

İnsanın zoruna gidiyor, M beden ne ya?
                              En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 10.08.2014, 22:23.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de 1.87 boy 85 kiloyum. T-shitte gömlekte filan biraz da dar kesim sevdiğim için L giyiyorum. Fakat forma baya bol geldi, omuzlar oturdu ama bel kısmı oldukça geniş, hoşuma gitmedi. Muhtemelen M bedenle değiştiricem.

İnsanın zoruna gidiyor, M beden ne ya?
                                Benim de kilo 91 falan yapım ince. M kollar ve yanlardan bol açıkçası. Zaten beden diyince biraz genişlikle alakalı (beden farkı bir parmak oynuyor), boyda cok fark etmiyor karşılaştırdıgım kadarıyla.
                                L çarşaf gibi olur. Body gibi olunca insanın üstünde güzel gözüküyor. Bu kalıplarda M ideal, hatta isteğe göre S bile olur size
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X