Bugün Forum Trabzon'dan alacaktım formamı alacaktım saygısız dünyadan bi haber çalışan yüzünden sinirlendim çıktım. Formayı giydim herkesin giydiği formayı değil giyilmemiş olanı seçip alıyorum kendime adam ya sabır çekiyor sanki babasının malı 120 lira vereceğim formaya da bir de çalışan ağzı çekeceğim. Kaç defa yazdık TS Club'a ürün çeşidi kadar çalışanları da zarar veriyor eğitin şunları diye..
Bugün Forum Trabzon'dan alacaktım formamı alacaktım saygısız dünyadan bi haber çalışan yüzünden sinirlendim çıktım. Formayı giydim herkesin giydiği formayı değil giyilmemiş olanı seçip alıyorum kendime adam ya sabır çekiyor sanki babasının malı 120 lira vereceğim formaya da bir de çalışan ağzı çekeceğim. Kaç defa yazdık TS Club'a ürün çeşidi kadar çalışanları da zarar veriyor eğitin şunları diye..
Çubuklu formanın göğüs kısmından yukarısı koyu bordo koyu mavi rengine sahip.
Bize en çok yakışan renk tonu budur.
Ne olurdu formanın her yerini koyu bordo koyu mavi yapsaydın ?
Şu renk değişimi formaya hiç yakışmadı.
Bundan sonra koyu bordo koyu mavi rengi uygulansın
%100 haklı. Aslında genel olarak "esnaf" sıkıntısı bu.
Siteden al ya da boş ver alma kardeşim
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Çubuklu formanın göğüs kısmından yukarısı koyu bordo koyu mavi rengine sahip.
Bize en çok yakışan renk tonu budur.
Ne olurdu formanın her yerini koyu bordo koyu mavi yapsaydın ?
Şu renk değişimi formaya hiç yakışmadı.
Bundan sonra koyu bordo koyu mavi rengi uygulansın
Ali Fuat Abi, yeni forma alana eski forma 30 TL kampanyasında anında mı almak gerekiyor ben dün aldım yeni sezon forması, fişini falan götürsem kampanyadan yararlanıp 30 TL ye eski sezon formasını alabilir miyim ?
Yorum