Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim özellikle merak ettiğim konu yazı fontları.

Benim en çok beğendiğim.

tartışmasız en iyi font buydu.
    keşke yine kullansak..

Yorum

• Bu da sanırım Barcelona'nın eski fontuydu onlar bırakıca kullanmayı biz kullanmıştık diye hatılıyorum...
      t @Selim_Turan

Yorum

• Bu sezon Sponsor olmicakmi?

Yorum

• Bu yil en az bir forma alınmalı, yapılan transferler bunu hak ediyor.
          Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"

Yorum

• Bugün Forum Trabzon'dan alacaktım formamı alacaktım saygısız dünyadan bi haber çalışan yüzünden sinirlendim çıktım. Formayı giydim herkesin giydiği formayı değil giyilmemiş olanı seçip alıyorum kendime adam ya sabır çekiyor sanki babasının malı 120 lira vereceğim formaya da bir de çalışan ağzı çekeceğim. Kaç defa yazdık TS Club'a ürün çeşidi kadar çalışanları da zarar veriyor eğitin şunları diye..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Forum Trabzon'dan alacaktım formamı alacaktım saygısız dünyadan bi haber çalışan yüzünden sinirlendim çıktım. Formayı giydim herkesin giydiği formayı değil giyilmemiş olanı seçip alıyorum kendime adam ya sabır çekiyor sanki babasının malı 120 lira vereceğim formaya da bir de çalışan ağzı çekeceğim. Kaç defa yazdık TS Club'a ürün çeşidi kadar çalışanları da zarar veriyor eğitin şunları diye..
              Alma. Senin 120 liranla mı batacak koca Trabzonspor.

Peeeeeh...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alma. Senin 120 liranla mı batacak koca Trabzonspor.

Peeeeeh...

Ne sandın
                En son Sefa tarafından düzenlendi; 06.08.2014, 09:46.

Yorum

• Bayram tatilinde İstanbul'daydım. Dayanamadım, bir tane kendime, birer tane de iki kardeşime aldım. Çok güzel formalar.
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Çubuklu formanın göğüs kısmından yukarısı koyu bordo koyu mavi rengine sahip.
                    Bize en çok yakışan renk tonu budur.
                    Ne olurdu formanın her yerini koyu bordo koyu mavi yapsaydın ?

Şu renk değişimi formaya hiç yakışmadı.
                    Bundan sonra koyu bordo koyu mavi rengi uygulansın

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün Forum Trabzon'dan alacaktım formamı alacaktım saygısız dünyadan bi haber çalışan yüzünden sinirlendim çıktım. Formayı giydim herkesin giydiği formayı değil giyilmemiş olanı seçip alıyorum kendime adam ya sabır çekiyor sanki babasının malı 120 lira vereceğim formaya da bir de çalışan ağzı çekeceğim. Kaç defa yazdık TS Club'a ürün çeşidi kadar çalışanları da zarar veriyor eğitin şunları diye..
                      %100 haklı. Aslında genel olarak "esnaf" sıkıntısı bu.

Siteden al ya da boş ver alma kardeşim
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yarın merkezdeki tscluba bi göz atayım yoğunluk varmı diye
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu formanın göğüs kısmından yukarısı koyu bordo koyu mavi rengine sahip.
                          Bize en çok yakışan renk tonu budur.
                          Ne olurdu formanın her yerini koyu bordo koyu mavi yapsaydın ?

Şu renk değişimi formaya hiç yakışmadı.
                          Bundan sonra koyu bordo koyu mavi rengi uygulansın
                          Tamam.

Yorum

• Mavi formada armanın üstündeki yıldızı hangi akıllı beyaz renkte yaptı ?

Yahu niye amatör olmakta ısrar ediyorsunuz, niye doğruları yapmıyorsunuz ?
                            Formaya bakıyorum yıldız görünmüyor.

Kabahatiniz o kadar fazla ki hangisini yazayım...
                            Yıldızı büyük boyutta yapmıyorsun bu da yetmiyor, kullanacağın rengi de bilmiyorsun!

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 2 Std.
                              Kaleci firmalarının 1 ay içerisinde tüm TS Cluplarda satışta olacağı açıklandı
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ali Fuat Abi, yeni forma alana eski forma 30 TL kampanyasında anında mı almak gerekiyor ben dün aldım yeni sezon forması, fişini falan götürsem kampanyadan yararlanıp 30 TL ye eski sezon formasını alabilir miyim ?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X