İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaw tamam çok güzel tamam, sizin dediğiniz olsun tamam
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma biraz daha iyi oldu, kabul ediyorum (renk olayını saymazsak)
Arma ve yıldızın formaya işlenmesinden kim sorumlu ?
Bunu nasıl yapıyorlar ? Kulübün kendisi mi yapıyor yoksa NIKE mı ?
Büyük ihtimal kulübün amatörleri yapıyordur.
Ortada yanlış uygulama yok. Bilakis tutarlı.
Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüptük. Yıldızı daha büyük kullanalım derseniz benim önerim ölçülendirme yıldızın alt ayaklarının top genişliğinde olması ve koyu zeminlerde karışmaması için armanın etrafına ölçüleri belirlenecek şekilde kontür kullanılması.
Formaların tasarımları, renkleri, kumaşları güzel. Gerçekleri görünce bana hak vereceksiniz.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kez daha belirtelim, NIKE ile olan sponsorluğun artık sonu geldi.
NIKE bana resmen 2.sınıf muamelesi yapıyor.
PUMA ile anlaşmanın vakti geldi
bende aşağı yukarı her dönemin forması var ama bir tek saçma puma formalar yok.
o kadar söyleyeyim yani
puma'nın pembe-lacivert çubuklusunu hatırlayan var mı ?En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:46.
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtılan çubuklu ile bu çubuklu arasında dağlar kadar fark var gerçekten.Bu fotoğraftaki gibiyse on numara,renk geçişleri çok bariz değil.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Yahu bizi de psikopat yaptılar iyice. Forma o fotoğraftaki gibi görünüyorsa hiç problem değil. Çok belli olmuyor. Ama sonuçta o da uzak çekim olmuş. Ayrıca mavi ve beyaz da en az çubuklu kadar iyi duruyor kişinin üzerinde.
Yani neye inanalım ? Tanıtılan çubuklu ile taraftarın giymiş olduğu çubuklu üzerinde dağlar kadar fark var.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum