Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    halbuki bu çubuklu ne kadar güzeldi, formayı da beğenmiştim.öye renk geçişi mi olur.

Yap işte şöyle bir çubuklu forma.Anlamıyorum bir işimiz düzgün değil.Yazıklar olsun hayak kırıklığına uğradım hevesim kaçtı.

edit: Bu formaları kim seçiyor.Fenerli birimi.Yoksa mantıklı bir açıklaması yok.Kişi olarak isimi bellimi soracağım merak ediyorum amaç neydi bu fantazideki
    En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 16:54.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu arada çubukludaki geçişler sadece bordo çubukları etkiliyo.mavide herhangi bir değişiklik yok.
      TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek beğenmediğim nokta şu mavi formanın omuz kısmı arkası ile önü neden farklı renk

Yorum

• Bu mübarek günde ALLAH-U TEALA , bizlere bu hayal kırıklığı yaşatanları, kulübümüzü amatör gibi yönetenleri, taraftarı düşünmeyip cebini doldurmaya bakanları, gerçekleştir(e)meyeceği sözler verenleri, duygularımızı istismar edenleri Kahru perişan eylesin.

AMİN .

Yorum

• katalogtan kurtulmamız sevindirici.
            çubukludaki geçiş biraz daha yumuşak olsaydı çok daha güzel olabilirdi.

Yorum

• Tanıtım öyle değil böyle olur.

2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu şıkır şıkır formalar...
                tepkiyi anlamış değilim...
                Aynen
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen
                  Abi mavi formanın arkası ile önü farklı renk mi?Birde çubuklu formanın arkasında çubuklar olacak mı?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Şu hiç giymediğimiz renkteki forma tatile giden yabancılar ile birlikte kayboldu galiba. Acaba ukraynada düşürülen uçak ile mi geliyordu yazık olmuş !!!

Yorum

• Oteki formalarla pek ilgilenmiyorum da cubuklu forma hangi terzide dikildi?
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ya arkadaş.

Şu düzen savunucuları neyi hukuk ekibi gibi savunuyor çözemedim.

Bazı abilerime saygısızlık etmek istemiyorum.

Beğendim ben alacam de geç.

Sal taraftarı yaa...

Dolmuşuz zaten.

Amatörüz!

Bu kadar net!
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Cubuklunun baslangiciyla bitis tonu ayni olmaliydi eger oyle olsaydi kimse bu kadar tantana yapmazdi yarim saattir hala kendime gelemedim twitterda formayi tam gormeden guzel diye yorum yapip sonradan rezil olmam da cabasi.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şu an cubukludaki geçişi kurtaracak tek şey göğüs logosu olacak sanırım
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi mavi formanın arkası ile önü farklı renk mi?Birde çubuklu formanın arkasında çubuklar olacak mı?
                              Mavinin arkası fotoğraflarda görünüyor zaten. Mavi ön taraf ile aynı alt kısmındaki mavi ile aynı. Bordonun arkası düz bordo TFF talimatları gereği ( not şikecilerin çubuklu formasının arkası da düz )

Bana laf çaktığını sananlar beni gerçekten dinlemeyenlerden ve mesajlarımı okumayanlardan çıkıyor hep.

Logoların formalardaki konumu ile forma tasarımının uyumunu, böylece birbirinden farklı üç formanın aslında bütün bir set olduğunu formayı alıcı gözle inceleyenler görebiliyor ancak.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:21.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu kulüp hiçbir zaman taraftarı düşünmedi.
                                Kişiler kendi çıkarlarını düşündüğü müddetçe amatörlükten kurtulamayız.

Çubuklu forma yapıyorsun; formanın omuz kısmı ile bel kısmı arasında renk tonu farkı var.
                                Bu nasıl bir amatörlüktür, nasıl bir iğrençliktir ?
                                Halbuki omuz kısmındaki koyu renk tonunun formanın her yerinde uygulanması en doğrusudur

Arma ve yıldız ise daha kepaze bir halde..
                                yıldız ve arma yine küçük yapılmış..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X