Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formaların üçüde güzel ama çubuklu bi başka keşke tanıtımda öyle olsaydı.
    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

burda iyi durmuş çubuklu. diyoruz ki bu renk geçişleri iyi olmamış, beğenmedik diyoruz. diyorlar ki gerçekte o kadar belli olmaz. yaw madem belli olmayacak niye yapıyorsun.yap düz işte. ya da açıktan koyuya geçse daha dengeli gözükebilirdi, düz mavide olduğu gibi.

yaw tamam çok güzel tamam, sizin dediğiniz olsun tamam

Yorum

Tanıtılan çubuklu ile bu çubuklu arasında dağlar kadar fark var gerçekten.Bu fotoğraftaki gibiyse on numara,renk geçişleri çok bariz değil.

Yorum

• Çubuklu forma biraz daha iyi oldu, kabul ediyorum (renk olayını saymazsak)

Arma ve yıldızın formaya işlenmesinden kim sorumlu ?
          Bunu nasıl yapıyorlar ? Kulübün kendisi mi yapıyor yoksa NIKE mı ?

Büyük ihtimal kulübün amatörleri yapıyordur.

Yorum

• Yorum

• Ayrıca formalarda laser deliklerde yok.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• sponsor gelmeden çubukluyu kapmak lazım. geçişler biraz daha yumuşak olsaydı efsane olurdu

Yorum

• Bir kez daha belirtelim, NIKE ile olan sponsorluğun artık sonu geldi.
                  NIKE bana resmen 2.sınıf muamelesi yapıyor.

PUMA ile anlaşmanın vakti geldi

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Yukarıdaki elemanın giydiği forma dar kesim mi bana mı öyle geldi yaşasın göbeksizler için dar kesim forma !

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu forma biraz daha iyi oldu, kabul ediyorum (renk olayını saymazsak)

Arma ve yıldızın formaya işlenmesinden kim sorumlu ?
                        Bunu nasıl yapıyorlar ? Kulübün kendisi mi yapıyor yoksa NIKE mı ?

Büyük ihtimal kulübün amatörleri yapıyordur.
                        Bu konu sayfalarda defalarca gündeme geldi. Armanın kullanımı ile ilgili geçen sezon yönetim bir karar aldı. Yıldız armadaki futbol topu genişliğinde kullanılacak. Tüm mecralarda bu şekilde kullanılıyor. Yıldızın geometrik yapısından dolayı göz yanılmasıyla yıldızı daha küçük algılıyoruz. Armanın formadaki büyüklüğü TFF talimatlarına göre ölçülendiriliyor. Armanın formalardaki kullanımları ile tasarımın bütünlüğü başarılı.

Ortada yanlış uygulama yok. Bilakis tutarlı.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüptük. Yıldızı daha büyük kullanalım derseniz benim önerim ölçülendirme yıldızın alt ayaklarının top genişliğinde olması ve koyu zeminlerde karışmaması için armanın etrafına ölçüleri belirlenecek şekilde kontür kullanılması.

Formaların tasarımları, renkleri, kumaşları güzel. Gerçekleri görünce bana hak vereceksiniz.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kesinlikle set olarak bu yıl en iyi formalar şikecilerde. Kimsenin itiraz edeceğinide sanmıyorum..
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir kez daha belirtelim, NIKE ile olan sponsorluğun artık sonu geldi.
                            NIKE bana resmen 2.sınıf muamelesi yapıyor.

PUMA ile anlaşmanın vakti geldi
                            puma nedir yaaa ?
                            bende aşağı yukarı her dönemin forması var ama bir tek saçma puma formalar yok.
                            o kadar söyleyeyim yani
                            puma'nın pembe-lacivert çubuklusunu hatırlayan var mı ?
                            En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:46.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tanıtılan çubuklu ile bu çubuklu arasında dağlar kadar fark var gerçekten.Bu fotoğraftaki gibiyse on numara,renk geçişleri çok bariz değil.
                              işte bizi anlamak istemiyorlar biz diyoruz ki tanıtım kötü belki forma çok iyi ama foto çekiminden dolayı kötü görünüyor şimdi arkadaşın üstündekine bakınca anlamayabiliriz renk geçişini lakin sen bana tanıtım fotosunda barız renk geçişi var gibi gösterirsen bende öyle anlarım
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yahu bizi de psikopat yaptılar iyice. Forma o fotoğraftaki gibi görünüyorsa hiç problem değil. Çok belli olmuyor. Ama sonuçta o da uzak çekim olmuş. Ayrıca mavi ve beyaz da en az çubuklu kadar iyi duruyor kişinin üzerinde.

Yani neye inanalım ? Tanıtılan çubuklu ile taraftarın giymiş olduğu çubuklu üzerinde dağlar kadar fark var.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X