İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Önemli olan istemek. İstedikten sonra insanın yapamayacağı şey yok. Trabzonspor Kulübü çalışanları da yeter ki istesin, her şey olur. Forma satışı vs. gibi etmenler forma tanımını ilgilendirecek işler değil. Keza pazarlamanın basit kuralıdır : iyi sun, satarsın.
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakaların iç kısmına amblem gelmiş sevindirici formalr çok iyi fakat afs abi bize özel forma demişti hangisi abi''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen klüp yönetimini hayal ediyorum şöyle bir resim canlanıyor kafamda:
3 4 beyaz plastik sandalye, tahtadan yapılmış dikdörtgen bir masa üzerinde muşamba çiçekli bir örtü, üzerinde çaydanlık ve bir kaç çay içen sigara tüttüren adamlar ve boş beleş kahve muhabbetleri.
Zaten bundan çok farkı olmadığına herkes emin"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklunun v seklınde olması ozel ıste bır tek bızde var mesela beyaz forma nıke sade yapıyomus bu sene bıze ozle olarak bordomavi koymus koldan goguse dogru...
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklunun v seklınde olması ozel ıste bır tek bızde var mesela beyaz forma nıke sade yapıyomus bu sene bıze ozle olarak bordomavi koymus koldan goguse dogru...nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Tanıtım öncesi öyle şeyler yazıldı ki beklentiler çok yükseldi. Bir de bunun üzerine amatörlükte tavan yapan TANITIM(!) üzerine tüy dikmek gibi olmuş. Oysa çok basit. Adam gibi görsel. 1 tane foto olsun doğru düzgün olsun.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
güzel formalar beyler hatta çok güzel zevk meselesi felanda değil göz var nizam var mevzu formaya para vermemek için nefsi yanıltmak ben gold denen dandik formadan 2 adet almıştım katkı amaçlınasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Benim en büyük eleştirim renklerimizin tonlarıyla ilgili. Mavimiz bu değil. Puma'lı dönemdeki koyu maviye geri dönmüşüz yine. Oysa ne kadar mücadele etmiştik. İnşallah fotodan kaynaklıdır.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum