Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma falan almıyorum bana bu tarz lansmanı reva gören yönetime başarılı olsun diye forma alıp katkı falan yapmam ekonomik olarak Yarınlar için bence herkez birkere düşünmeli
    Alma o zaman.Senin yerine ben bir tane fazladan alırım.

Yorum

• Önemli olan istemek. İstedikten sonra insanın yapamayacağı şey yok. Trabzonspor Kulübü çalışanları da yeter ki istesin, her şey olur. Forma satışı vs. gibi etmenler forma tanımını ilgilendirecek işler değil. Keza pazarlamanın basit kuralıdır : iyi sun, satarsın.

Yorum

• tanıtmak yada lasmana gerek yok yada ben onu ıstemıyorum ben adam akıllı forma ıstıyorum cubukluda gecıs yada v nedır aga? 2010 dakı cubukluya bak bıde buna bu benım gozumde vıctory den farkı yok..
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• yakaların iç kısmına amblem gelmiş sevindirici formalr çok iyi fakat afs abi bize özel forma demişti hangisi abi
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Ben de formaları beğendim. Tek sorun sunuş şekli, tanıtım.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yakaların iç kısmına amblem gelmiş sevindirici formalr çok iyi fakat afs abi bize özel forma demişti hangisi abi
              cubuklunun v seklınde olması ozel ıste bır tek bızde var mesela beyaz forma nıke sade yapıyomus bu sene bıze ozle olarak bordomavi koymus koldan goguse dogru...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bazen klüp yönetimini hayal ediyorum şöyle bir resim canlanıyor kafamda:
                3 4 beyaz plastik sandalye, tahtadan yapılmış dikdörtgen bir masa üzerinde muşamba çiçekli bir örtü, üzerinde çaydanlık ve bir kaç çay içen sigara tüttüren adamlar ve boş beleş kahve muhabbetleri.

Zaten bundan çok farkı olmadığına herkes emin
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cubuklunun v seklınde olması ozel ıste bır tek bızde var mesela beyaz forma nıke sade yapıyomus bu sene bıze ozle olarak bordomavi koymus koldan goguse dogru...
                  çirkin özeli ne yapayım ben, güzel olsun yine özel olsun, veya olmasın. zaten özel falan değil.vardır öyle bir örnek.

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anladığım çubukluda geçiş olan tek forma bizde öylemi renktaş

Yorum

• Formalar güzel, sunum fiyasko.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Tanıtım öncesi öyle şeyler yazıldı ki beklentiler çok yükseldi. Bir de bunun üzerine amatörlükte tavan yapan TANITIM(!) üzerine tüy dikmek gibi olmuş. Oysa çok basit. Adam gibi görsel. 1 tane foto olsun doğru düzgün olsun.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Bırakalımda tasarımı tanıtımı işinin başında olan Profesyoneller ! yapsın...Yaw he he...

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• güzel formalar beyler hatta çok güzel zevk meselesi felanda değil göz var nizam var mevzu formaya para vermemek için nefsi yanıltmak ben gold denen dandik formadan 2 adet almıştım katkı amaçlı

Yorum

• Bence gayet güzel formalar.
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Benim en büyük eleştirim renklerimizin tonlarıyla ilgili. Mavimiz bu değil. Puma'lı dönemdeki koyu maviye geri dönmüşüz yine. Oysa ne kadar mücadele etmiştik. İnşallah fotodan kaynaklıdır.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X