Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzeller. Hayırlı olsun...
    TRABZONSPOR

Yorum

• yok arkadas reklamsiz forma olmuyor
      sponsor bulamiyorsalar kizil ay, sehit aileleri vakfi, filistin yardim hatti, unicef, artik ne varsa her reklam yerine bisey yazilsin
      olmadi trabzon turizm reklami yapsinlar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çizgilide V yok galiba

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok arkadas reklamsiz forma olmuyor
        sponsor bulamiyorsalar kizil ay, sehit aileleri vakfi, filistin yardim hatti, unicef, artik ne varsa her reklam yerine bisey yazilsin
        2010 2011 veya 7 işlensin

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun, çubuklunun rengi fotoğraftan dolayı çok kötü duruyor.

Beyaz formayı sevemedim, bordo-mavi şeritte simetri falan yok maalesef.

Üçüncü forma için ise eh işte diyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çizgilide V yok galiba

2010 2011 veya 7 işlensin
            oda olurda izin vermeyebilirler

bana kalsa direk günahlarin takimi sikebahce yazardim

Ünal Karaman

Yorum

• Üçünü de çok beğendim desem, özellikle beyaz olanı çok şık bence.

Yorum

• ...
                En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 09:26.

Yorum

• özerin üstünde olduklarindan bunlarin mac formasi oldugunu cikartiyorum, ve ona ragmen lazerden eser yok

Ünal Karaman

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Umarım çubukludaki mavi, resim ve ışıktan dolayı öyle koyu gözüküyordur.. Yoksa şakası bile kötü.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• her sene olduğu gibi yine 3 forma almak şart. forma önüne reklam gelmeden hemen almak lazım çubukluyu. nihayet istediğim standartlarda formalar çıktı.

Yorum

• kolleksiyonumdaki formalara bakıp, olmayan forma numaralarını belirlemeye geldi sıra bunu belirledikmi işlem tamamdır. gelsin 3 formada

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok arkadas reklamsiz forma olmuyor
                          iyidir reklamsız forma...

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umarım çubukludaki mavi, resim ve ışıktan dolayı öyle koyu gözüküyordur.. Yoksa şakası bile kötü.
                            evet umarım ışıktan dolayı öyle gözüküyordur. yoksa karabük gibi çıkarız maçlara.

Yorum

• evet şimdi düzgün çekilmiş sızıntıları bekliyoruz

Yorum

• bu lazer delikli kaliteli formayı neden nike bize uygun görmüyo onu anlamadım ?? eğerki oda satılacaksa sözüm yok ama yine tek seçenek sunulursa dikta edermiş gibi iyi söverim ben bu nikea! resimler çok kalitesiz ve kollar çok bol duruyo özer zayıf gerçi ondan olabilir belki beden olarakta büyüktür bilemiyorum asıl tanıtımda görücez kesimleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X