Çok güzeller. Hayırlı olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yok arkadas reklamsiz forma olmuyor
sponsor bulamiyorsalar kizil ay, sehit aileleri vakfi, filistin yardim hatti, unicef, artik ne varsa her reklam yerine bisey yazilsin
olmadi trabzon turizm reklami yapsinlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Çizgilide V yok galiba
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok arkadas reklamsiz forma olmuyor
sponsor bulamiyorsalar kizil ay, sehit aileleri vakfi, filistin yardim hatti, unicef, artik ne varsa her reklam yerine bisey yazilsin
olmadi trabzon turizm reklami yapsinlar
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇizgilide V yok galiba
2010 2011 veya 7 işlensin
bana kalsa direk günahlarin takimi sikebahce yazardim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Umarım çubukludaki mavi, resim ve ışıktan dolayı öyle koyu gözüküyordur.. Yoksa şakası bile kötü.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok arkadas reklamsiz forma olmuyor
olmadi trabzon turizm reklami yapsinlar
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım çubukludaki mavi, resim ve ışıktan dolayı öyle koyu gözüküyordur.. Yoksa şakası bile kötü.
Yorum
-
bu lazer delikli kaliteli formayı neden nike bize uygun görmüyo onu anlamadım ?? eğerki oda satılacaksa sözüm yok ama yine tek seçenek sunulursa dikta edermiş gibi iyi söverim ben bu nikea! resimler çok kalitesiz ve kollar çok bol duruyo özer zayıf gerçi ondan olabilir belki beden olarakta büyüktür bilemiyorum asıl tanıtımda görücez kesimleri.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum