Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayalimlerimi süsleyen forma.
    bence yakası hayallerini süslemiş yoksa v yakalısını 2 sene önce giydik

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zamanda öyleydi, neden vazgeçtik anlamamistim.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zamanda öyleydi, neden vazgeçtik anlamamistim.
        o sene benim de o forma hoşuma gitmiş ve almıştım

pazarlama stratejisi güya aynı formayı çıkartmıyolar mesela bu forma çıksaydı sırf yakası için 100 lira para verip almazdım başka birşey alırdım

bu yüzden sabit bi formamız olmalı bazı ayrıntıları değişmeli sadece 2 v 3 numaralı her sene farklı ve değişik olmalı

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu formayla 2 sene önceki forma Trabzonspor'la 1461 gibi renktaş yapma
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu formayla 2 sene önceki forma Trabzonspor'la 1461 gibi renktaş yapma
            polo yaka nın vermiş olduğu hava var sadece kollar aynı renk aynı kumaş aynı

kot bakalım yanyana gecen sene kampa giderken futbolcuların giydiği bordo tişört gibi bu forma kötü demedim gayet güzel

Yorum

• Sanırım ilk kez 3 formayı da alacağım..
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ligte 12 takımın göğüs reklamı yokmuş

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  polo yaka nın vermiş olduğu hava var sadece kollar aynı renk aynı kumaş aynı

kot bakalım yanyana gecen sene kampa giderken futbolcuların giydiği bordo tişört gibi bu forma kötü demedim gayet güzel

Koldaki mavinin boyu daha kısa. İnce çizgiler bambaşka güzellik katmış. Bordonun tonuda çok farkediyor. Kalıbıda farklı. Çok daha asil duruyor forma.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

bu yüzden sabit bi formamız olmalı bazı ayrıntıları değişmeli sadece 2 v 3 numaralı her sene farklı ve değişik olmalı

%100 katılıyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bu bordo forma resmi mi? Edinho arkadaşın dediğine göre böyle bir forma olmaması lazım

Ekleme: Ha bu forma olursa hayır demem de Edinho'nun dediği daha heyecanlandırıcıydı. Bu formada da armanın kontürü beyaz olursa harika olur. Çok asil duruyor çizgiler, yaka ve koyu bordo
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 23:42.

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu bordo forma resmi mi? Edinho arkadaşın dediğine göre böyle bir forma olmaması lazım

Fanatik sitesinde var. Roma formasını şoplamışlar büyük ihtimal.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fanatik sitesinde var. Roma formasını şoplamışlar büyük ihtimal.
                          Durduk yere de niye shoplasınlar bilemedim ama çok şık forma. Şu formaları bi görsek de rahatlasak

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Durduk yere de niye shoplasınlar bilemedim ama çok şık forma. Şu formaları bi görsek de rahatlasak

Bilmiyorum da renktaşın dediğine göre böyle bir forma çıkmayacak.

Yorum

• 61SAAT SPOR SERVİSİ- Yeni sezona Şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihleri de belli oldu. Yeni sezonda yine Amerikalıların ünlü firması Nike ile çalışacak olan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihi 25 Temmuz Cuma günü...
                              Cuma günü internet üzerinde yapacakları lansman ile yeni formaları tanıtacak olan bordo-mavililerde ise tatlı bir telaş hakim. Yeni formaların taraftarlar tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Nike'nin yaptığı hiç bir forma Trabzonsporlu taraftarlardan tam not alamamıştı. Hatta beğenmeyen kesimin daha çok olduğu da bilinen bir gerçek.
                              Kaldı ki yeni formaların Cuma günü tanıtılacak olmasına rağmen internette bir çok fotoğraf dolaşmaya başladı bile. Bunlar içerisinde özellikle beyaz olan formanın orjinal olduğu ileri sürülürken diğer formalarla ilgili ise kesinlik yok.
                              Bu formaların Nike'den sızıntı olduğu da kaydediliyor.
                              # BMN #

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilmiyorum da renktaşın dediğine göre böyle bir forma çıkmayacak.
                                Aynen renktas ne formalarmis be bi sizmadi 3-4 gun kaldi hala sizmadi kulubun yaptigi en profesyonel is
                                Biz dar sokaklarında
                                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X