Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3. forma rengi çok güzel güzel birşey olursa ben onu alırım

Yorum

• burada hiçbir forma tanıtımından sonra genel olarak bir beğeni algısı oluşmadı.cuma günü formalar tanıtılınca moralimizi bozan şeyin ne olacağını çok merak ediyorum.yine ince ayrıntılar mı bozacak havayı acaba ?
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Fenerbahçe bu sezon reklamsız formayla sahaya çıkacağını açıklarken, lig tarihinde daha önce mutlu sona ulaşmış olan takımlardan Galatasaray, Trabzonspor ve...

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

61saat sitesi buradan forma foto.larini araklamis.Bir de nike'dan sizan fotograflar demis.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          # BMN #

Yorum

• Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• Formalar bir yöneticimiz tarafından doğrulandı

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mavi formada insan surati mi var yoksa ben mi kafayi siyirdim.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Antrenman ürünleri siyah beyazlı olan haricinde gayet güzel. Formalar bakalım nasıl olacak.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vücüt ögeleri

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece benziyor diyelim
                      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Mavi forma varken beyaz forma yapılması biraz gereksiz olmuş sanki, beyaz forma en zayıf halka gibi görünüyor.

Yorum

• formalar bunlarsa gerçekten ölürüm ben heleki çıbuklunun arkasıda aynı şekilde devam ediyorsa öyle rakam koymak için kesilmemişse varya ahanda burandan sölüyorum dediğim gibi olsun kombinede alacam formaların 3ünüde alıcam...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• acaba mavi formayı nasıl kombinlicekler beyaz şort gene mavi çorap

güzel durur napoli gibi

ya da beyaz şort bordo çorap

Yorum

• formalar çok güzel..cubuklu formayla mavi formayı bayrama kadar çıkarsa garanti alırım..

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayallerimi süsleyen forma.

Üçüncü formada fena olmuş
                                En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 22:47.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X