Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız 3 forma da elit kategori forması.
    Tamam delik ve Tbantı yok ama formalar bildiğimiz elitten.
    sevindim bu işe.

Yorum

• ...................
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim gördügüm formada yoktu. ama ben büyük ihtimal ts clubda normal fiyata satilacak formalari gördüm. futbolcularin formasinda olur diye tahmin ediyorum ama. bu modelleri giyen kulüblerin hepsinde var o deliklerden.
        Sen formaları canlı mı gördün yoksa fotoğrafını mı ? Fotoğraflardan belli olamayabiliyor delikler..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyazda armanın bordosu formanın bordosuna karışmış. Mavinin içinde kalsa daha güzel olurmuş.
          formalar tahmini dostum. ama yapan arkadaşta ts nin t sini mavinin başlangıç çizgisine denk getirmiş.

Yorum

• Bence çubukluyla mavi güzel olmuş.özeelikle de lacivert ağırlıklı mavi formayı çok beğendim.En güzel ve ilginci o olmuş.3 Adımda lacivertten mavi geçişi Üniversiteye geçince param olursa alırım,harçlıklarımda biriktiririm falan
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız 3 forma da elit kategori forması.
              Tamam delik ve Tbantı yok ama formalar bildiğimiz elitten.
              sevindim bu işe.

T-bant kalktı bu yıl. Delikler de replica formalarda yok bildiğim. Herhalde Erdinho61 onları gördü. Gs'nin de sitesinden bakabilirsiniz onlarda da yok. Hatta ablamda gs'nin geçen yılın parçalı forması var ve onda da lazer delikleri yok. Yani futbolcu formalarında olacaktır diye tahmin ediyorum.

Yorum

• TS Club Bakirköy..... yeni sezon formalarini bu hafta Dükkanlarda olacagini duyurdu.

Yorum

İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS Club Bakirköy..... yeni sezon formalarini bu hafta Dükkanlarda olacagini duyurdu.

Yarın tanıtım yapılsa ne güzel olur.

Yorum

Instagramm ve Facebook sayfasindan .....

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

Tamam artik güldük eylendik,ama yolun sonuna geldik....... orijinal resimler kimde varsa, artik paylaśsin.Gizli tutmanin manasi yok artik.

Yorum

• Formalar Cumartesi günü mağazalarda olacak, bayramda da satışa çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Instagramm ve Facebook sayfasindan .....

Nasıl yani ben anlamadım niye sadece TsClub Bakırköy yazmışlar? Sadece orada mı satışa çıkacak başta?
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar Cumartesi günü mağazalarda olacak, bayramda da satışa çıkıyor.
                            Usta sen bir hafta önceden resim paylaşma şansım olabilir demiştin ne oldu o iş?
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ts Club hafta sonu satışa koyuyor formaları hala tanıtım yok.Artık T bant yok nike kullanmaycak T bant
                              Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X