Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse kusura bakmasın; futbolcular Avusturya'daydı, formalar geç geldi, bütçe yetersizdi gibi temelsiz savunmaları ben kabul etmiyorum. PTT 1. Ligi takımına bile yakıştıramam bunu. afs abi formaları gördüğünü kaç gün önce yazdı burada. Kendisi de söyleyecektir. Formalar geldikten sonra birer tanesine armaları uygularsın, Avusturya'ya gönderir 3 futbolcuya giydirirsin. Bu iş maksimum 2 gün sürer. Antrenmanları fotoğraflayan görevli de fotoğraflarını çeker.

Birini de Akyazı stadına gönderir (bunu bi arkadaş önermişti burada, bulamadım şimdi ama fikir ona aitti) yol tarafı kale arkasından geniş açı bir fotoğraf çektirirsin. Arkada deniz mavisi görünür. Orta seviye photoshop bilen biri de bu fotoğrafları birleştirerek bir gecede enfes bir iş çıkarırdı.

Roma'nın oyuncuları formaları giyip Kolezyum'un önüne dizilmediler. Yöneticiler bizden çok istiyor ama imkanlar elvermiyor argümanını da kabul etmiyorum. İçinde azıcık heyecan olan yöneticiler bunun gibi onlarca senaryo üretirdi.

Onu bunu bırakın formalar çok güzel diyerek de kimsenin kızgınlığı geçmiyor. Formanın güzelliği varsa da belli olmadı, kimse bir şey anlamadı. Bugün formaları gören herkesi, yarın sabah TSClub'lara dizmeleri gerekirdi. Yazık.

Bravo
    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      euroya vurunca neredeyse 40 euro.
      Roma'nın ana forması 90 euro
      Ayda 396 euro kazanıyorum ben. Ve 104 euro kira ödüyorum. Yol parasını falan katmıyorum.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Yabancıların yorumu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleştiriler ve süreçlerle ilgili neler yapılabilir hep not ediliyor. Bu sezon formaların geç gelmesi, bütçe ayrılmaması nedeniyle aceleye geldi. Seneye daha özenli yapılır mutlaka.

Tanıtım yapıldı geçti. Amaç taraftarın ilgisini çekip bilgilendirmek. Yarın formalar satışta olacak, fotoğraf ve görüntüler de çoğalacaktır.

Formaları canlı görün deneyin. İstanbul takımlarının formalarını da inceleyin.

Dünyanın en güzel formasını çıksa taraftardan tepki alabilir beğenmeyen olabilir.

Gönül isterdi ki formaların tanıtım filmi olsun, futbolcularla çekimleri yapılsın ama bu sezon olmadı. Sunum kısmını geçtim, ürünlerde sorun yok ve güzeller ve emin olun diğer taraftarlar formalarımıza gıpta ile bakıyor.

İstek, eleştiri ve beklentilerinizi iletiyorum. Emin olun bizden daha çok istiyorlar herşey güzel olsun diye.

Eldeki imkanları ve kendi gerçeklerimizi bilseydiniz bana hak verirdiniz eminim.

Beni boşverin ortada birbirinden güzel Trabzonspor formaları var onlara bakın.

ins. not ediliyordur

iki notta bende yardim etmek istedim

1. formalari pre order lan satin alma imkani
          formalar yaratilan büyük beklentiyi karsilamada ben alacam
          2 hafta önce türkiyeden döndüm ve formalar olmadigindan sadece 150 euroluk alisveris yapabildim
          pre order olsaydi siparisimide verirdim

2. beklentileri suni sekilde havalara cekmeyelim

3. 3. formanin sezonun son macina yetistirilmesi ve son macin o formaylan oynanmasi
          böylece insanlarin eline bisey vermis olursunuz ve baski bu düzeye tirmanmaz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence formalar olmamış!

Hatta 3'u de birbirinden kötü...

''Klasik Çubuklu'' Formayı mahvetmişler!

Beyaz Formayı konuşmaya bile gerek yok! T-Shirt mü yoksa Forma mı belli değil...

Formaların hepsi kötü bence!

İçlerinde kötünün iyisi ''Mavi Forma''

Fakat gerçekten Formalar hiç ama hiç olmamış!

Ne diyelim hayırlısı olsun...

Yorum

• çubuklu dışındakileri ben de beğenmedim de çubukluya laf edeni allah çarpar arkadaş. canım sıkıldıkça bakıyorum o formaya ve sizi bilmem de benim aklıma dozer cemil geliyor baktıkça.
              kimsenin de haddine değil forma almıyor diye trabzonsporluluğunu sorgulamak ben de her sene forma almaya karşıyım özel ve klasik olanları almaya çalışırım ki kaç sene üstüne bu çubukluyu alacam fiyatı pahalı bulsam da maçlara formayla pek gitmesem de.

edit: lazer kesim diyenler için ekleyeyim, nike önce taraftar forması çıkartır sonra futbolcuların saha da giydiği formayı çıkartır fiyatı da pahalı olur.
              ayrıca nike kendi sitesinde gsnin forma reklamını yapıyor ama bizden eser yok.
              En son Peleray tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 03:56.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
              A Love..Lİke No Other

Yorum

Şu resimlerin devamı var mı? Artık formaları detaylı görmek istiyorum.

Yorum

• Ali Fuat Abi uzun kollu forma olmayacak bu Nike'ın kararı demişti ama Galatasaray uzun kollu formaları çıkartmış 159 TL'den..

Kaleci formaları da 159 TL bizim de aynı olacaktır muhtemelen..

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancıların yorumu

Biz memnuniyetsisiz herhalde
                    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

Tanıtıma kadar ver gazı beklentiyi yükselt formalar beğenilmeyince az forma satıyoruz istanbul takımları gibi musmele göremeyiz diye bahaneler üret oldu canım.

Yorum

• formalar güzel katalogdan değil
                        En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 06:39.
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Atletio Madrid'in deplasman forması bizim mavi formayla neredeyse aynı nike bize özel forma yapmamış yani.Ama ben mavi formayı beğendim mavi formadan almayı düşünüyorum çubuklunun kalıbı kötü duruyor.

http://www.futbolformalar.com/wp-con...ni-forma-1.jpg
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FM oynayanlar icin:

Allah razı olsun.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Çubuklu formamizin nesini tuhaf bulduk anlamadim, ilk önce kalıp diyenler oldu TsClup çalışanı giyince onlar sindi, sonra renk geçişli dendi halbuki formanin icine girerek yapıldı o çekim TsClup çalışanı giyince aa belli olmuyormus denildi, Özer giyince çakma Lacoste yakası dendi, düğmeli olduğu anlaşıldı onlar da sindi, gerçekten anlamıyorum ne beklendiğini, he haklısınız evet bir Atletico Madrid cubuklusu yapmadilar diyebilirsiniz ama onu yapmadilar diye de protesto edip almayacaksaniz bu bir bahane bence.

Mavi forma renk olarak belki bu rengi daha önce kullandik fakat bu model ve bu tonlarda bir formamiz oldu mu Allah aşkına.

Beyaz formadaki desen her iki omuzda da olmaliydi bence biraz sade olmuş. Fakat sponspor gelince o sadelik de gidebilir.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Gremio'nun forma tanıtımını gördünüz mü ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X