Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bizim formalarda reklamsız satılacak mı acaba ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kimisi Ağustos'ta tanıtılacak diyor, kimi ise bayramda satılacak deniyor. Hangisi doğru?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimisi Ağustos'ta tanıtılacak diyor, kimi ise bayramda satılacak deniyor. Hangisi doğru?
        AFS nin demesine göre bayramda satışta yanlış hatırlamıyorsam
        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AFS nin demesine göre bayramda satışta yanlış hatırlamıyorsam
          O zaman 4-5 güne sızar formalar
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanılmıyorsam hem Fener hem de Galatasaray bu sene şampiyon olmaları durumunda 4.yıldızı takacaklar.

Benim düşüncem o dur ki; Hem Fener hem de Gs şampiyon olmaları durumunda 4.yıldızla beraber önümüzdeki sene çok daha ciddi miktarda sponsorluk teklifleri geleceğini düşündükleri için kısa vadede sponsorluk almayı düşünmüyorlar.

Eğer bu sene bir sponsorluk anlaşması yaparlarsa 4.yıldızı takmaları halinde çok daha iyi sponsorluk anlaşmalarını çöpe atmış olacaklardır.
            Haklı olabilirsin aynısını ben de düşündüm ama 1 yıllık bir anlaşma yapabilecek bir sponsor bulabilirlerdi aslında.

Yorum

Çubuklu sızsaydı iyiydi.

Yorum

• Şaka maka formaların neden bu kadar özenle gizlendiğini çok merak ediyorum. Tüm takımların formaları çok önceden çıkıyor biz neden gizliyoruz? Çok mu önemli? Yoksa tasarımımızı mı çalacaklar? Yoksa biz burda ızdırap çekerken mutlu mu oluyorlar?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Gurbetciler yaklaşık 10 Ağustos'a kadar Trabzon'da.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 2-3 gun once bir renktas formalarin cikis tarihini sormustu eger 1-2 hafta kaldiysa paylasabilirim diye.Burdan o renktasa rica ediyorum su formalari paylas artik hepsi olmazsa en azindan cubukluyu paylassa.Zaten formalar bayramda cikacakmis yani bir hafta kaldi surda.

Yorum

İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2-3 gun once bir renktas formalarin cikis tarihini sormustu eger 1-2 hafta kaldiysa paylasabilirim diye.Burdan o renktasa rica ediyorum su formalari paylas artik hepsi olmazsa en azindan cubukluyu paylassa.Zaten formalar bayramda cikacakmis yani bir hafta kaldi surda.

Katılıyorum. Artık formaları görmek istiyoruz.

Yorum

• formayı saklamak marifet falan değil, düz mantık marifet olsaydı real madridin barcelonanın manunun formaları aylar evvel sızdırılmazdı.

formaların fotoğrafını paylaşana bir çeyrek altın.

Yorum

• arkadaş coca cola formülü böyle saklanmıyor..Böyle yapıp beklentiyi de aşırı yükseltiyorlar.Umarım suküt-ü hayale uğramazyız.
                          yAlCiN

Yorum

• Bizim.yonetimin suana kadar yaptigi tek iyi sey formalari saklamak

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim.yonetimin suana kadar yaptigi tek iyi sey formalari saklamak
                              Valla forma alcam diye ayırdığım parayı harcadım öğrencilik halinden. Bence çokta iyi bişey değil yaptıkları.

Hazırsa çıkart piyasa ha diyosan ki deli transferlar yapcaz ondan saklıyoz o da yok.
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bence formayı yıldız forvetle tanıtacaklar. amaç belli show yapmak , göz boyamak. benim anlamadığım şu. neden diğer ürünler mesela t shırt , terlik , havlu vs yaz ürünleri yaz başı piyasaya sürülmüyor? tüm ürünler aynı anda çıkacak diye bi kural mı var? yoksa artık sürün şu ürünleri piyasaya yaz bitiyor. kışın ne terlik satarsın ne de t shırt.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X