İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Renkler tam tersi olsa daha şık dururİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
-
-
Affınıza sığınarak

Bizim çubuklumuz da beyazımız da bunlardan kat kat güzel.
Çıkınca herkes görecek.
Yorum
-
her zaman derim adidas ın Bayern formaları ve nike Fransa formaları her sene bir başka güzel olur.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Şikecilerin geçen sezonki çubuklusundan sonra bu çubuklu satış rekorları kırar
Sponsorsuz forma pantolonsuz takım elbise gibi. Bir şeyler eksik gibi duruyor. Küçük şikeciler vodafone'la çok güzel bir ivme yakalarlar diye düşünüyordum ki o beyaz forma ne öyle. Halbuki beşiktaşa kırmızı çok yakışıyor. Bende kırmızı formaları çok seviyorum. (bkz: psgnin yeni kırmızı forması)
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Napoli mavisi ulennnİlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence o buz mavisi değil bildiğin Lazio mavisi
))
şu 3.forma için çok çaba sarfettim ama hiç bişey öğrenemedim ama bazı arkadaşlar 3renkten fazla var dediğine göre hollandanın laci formasında 5-6 renk filan var öyle geçişli bişey olabiilir
Yorum
-
kumaş konusunda da adidas bir adım önde.. nike'ın bazı modellerinden çadır yapsan yadırganmaz...İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.jpg)

Yakından efsane gözüküyor Bayern formaları
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum