Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arada sirf öylesine girip fotolara bakiyorum formayi görmek icin

Yorum

• Formalar güzel de içinde detaylar barındırmaması sıkıyor beni. Bu haliyle bile çok güzeller.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim şevkimde sizin yazdıklarınızı, bitmeyen egonuzu gördüğümde kırılıyor. Hemde sadece bu sayfada değil malesef bütün forumda.. Forma güzel ancak arkadaşların belirttiği gibi "özel" değil. 50. yıl için daha fazlasını umuyordum. Izniniz olursa yorumum bu şekilde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        kusura bakmayin, forumda her yazdigimda kendime tek sordugum sey bu Trabzonsporun hayrina mi?

hic kimseye hos görünme gibi bir derdim yok malesef

size tek tavsiyem beni engellemeniz, malesef cok alintilandigimdan yinede sik göreceksinizdir yazilarimi, simdiden bu rahatsizlik yüzünden kusura bakmamanizi dilerim, ama bu konuda yapacak bisey yok

tek dilegim benim varligimi Ts lan olan baginiza yansitmamaniz...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaslar bu sene Trabzona gelemiyorum, ama 2 Formayida kesinlikme almak istiyorum. Izinde olan abiler kardesler, bana 2 adet Forma getirebilirmi. Frankfurt yakinlarinda kaliyorum.
          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lütfen düğmeli forma gerçek olsun
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lütfen düğmeli forma gerçek olsun
                Gerçek zaten 2014-15 sezonunun forması ben aldım Nike'ın bize yaptığı en iyi forma açık ara.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçek zaten 2014-15 sezonunun forması ben aldım Nike'ın bize yaptığı en iyi forma açık ara.
                  Düğmelimiydi o ben almamıştım o yaz vay be
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar bu sene Trabzona gelemiyorum, ama 2 Formayida kesinlikme almak istiyorum. Izinde olan abiler kardesler, bana 2 adet Forma getirebilirmi. Frankfurt yakinlarinda kaliyorum.
                    Ts Club yurtdışına kargo gönderiyor diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim şevkimde sizin yazdıklarınızı, bitmeyen egonuzu gördüğümde kırılıyor. Hemde sadece bu sayfada değil malesef bütün forumda.. Forma güzel ancak arkadaşların belirttiği gibi "özel" değil. 50. yıl için daha fazlasını umuyordum. Izniniz olursa yorumum bu şekilde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşuna dememişler

Yorum

• Forma çok güzel de; şu yazdırma işini bizim clublarda yaptırmaya kalkarsak çok hoş olmuyor tff yüzünden... Forma alıp dışarıda bir yerde numara ve yazı bastırmak mantıklı mıdır? Mesela Trabzon'da bu işi kaliteli yapan bildiğiniz bir yer var mı ?

Yorum

• Büyük takımız kaprislerine giriyorsak,3.lig takımıyla bizi aynı kategoriye koyuyorlar diyorsak gerçekten büyük takım olduğumuzu hissettirelim o zaman.HERKES EN AZ 2 FORMA ALMALI.Ts Club dünyanın her yerine kargo ücretsiz yolluyor. www.trabzonspor.com.tr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Formalarımız fena değil bence çubuklu eğer efsane değilse parçalıda. Alacam inşallah

Yorum

• Ben çok beğendim formayı.Göze çok hoş geliyor.Gerek model gerek renkler olsun,ben özel hissini aldım.Sunumun ve Kucka'nın üzerinde görmüş olmamız da etkili tabiki.

50.yılla alakalı küçük bir detay olsa daha şık olurdu ancak bu detay yok diye formaya çöp muamelesi yapacak veya olmamış diyecek değilim.Son yılların en güzel forması kesinlikle.Çubuklu da bu ayarda çıkarsa set bakımından da en iyi,en özgün setimiz olacak muhtemelen.

Yorum

• Forma çok iyi, çubukluyu görmedik ama en iyi formamız bu olur gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X