İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formalarımızı gördüm. Yorumum: Tilkiye tavuk sever misin demişler, gülmemden diyemiyorum ki demiş.
Tarihimizde giydiğimiz en güzel çubuklu forma olmaya aday yeni formalarımız ( abartmıyorum çok güzel). Herkesin gıpta ile izleyeceği formalarımız olacak. Özellikle çubuklu yok satar söyleyeyim. Diğer modellerimiz de gayet şık tasarımlar. Kaleci formaları dünya kupasında giyilen formalar zaten, elite kategorisindeki takımlar başka bir model giymeyecek ( Muslera Onur kıyaslaması yapacaklar boşuna heveslenmesin zira -farklı takımlarda- aynı forma modelini giyecekler ) Kaleci formasında yeni bir renk daha girdi koleksiyona.
Bilip, görüp ,söylememek te böyle bir şey. Detaylarla ilgili daha fazla paylaşım yapmayacağım.
Onurlu tişörtün baskısında yeni bir baskı teknolojisi kullanılmış. Baskı ve kumaşı özel.
fenerium'un da bu baskı tekniği ile hazırlanmış tişörtleri var, isteyen sitelerinden inceleyebilir. Tişörte bu netlikte bu kalitede baskı yapmak eskiden mümkün değildi. Gelişen teknoloji ile yeni uygulama teknikleri de çıkıyor. Moda sektöründe -özellikle bayanlar fark ediyordur- bu baskı tekniğini büyük markalar kullanmaya başladı. Modası yeni başladığı için, bu yeni baskı teknolojisinin tişörtün içine taşması, büyük baskı alanı, dikildikten sonra basılması, fotoğraf baskısındaki netlik, diğer baskı tekniklerine göre yıkanmaya daha dayanıklı olması gibi yenilikler ilk bakışta anlaşılamayabiliyor.
Tişörtü giydim, fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş. Ürünü birebir görenler beğendiği için yok satması normal. Şimdi yeni ve farklıları üretilecek. Yenileri daha farklı bir tasarım olacak. Benim de tasarım ile ilgili önerilerim var, sağ olsun TS Club yönetimi önerilerimi olumlu karşıladı. Yazımı bitirip, bahsettiğim tasarıma dönüyorum.
Onur ile ilgili TS Club ürünleri dışında korsan ürünlere lütfen rağbet etmeyin. Bu hem Trabzonsporuzun hem de Onur'un hakkına girmek oluyor.
TS Club ile ilgili paylaşacağım başka şeyler de olacak, önce şu Onur'un yeni tasarımlarını halledeyim ( TS Club lisanslı ürünü için tabii ki ).
Formalarla ilgili hala katalogdan olacak diye bekleyenler varsa, Galatasaray da yeni sezon çubuklu giyecek, aradaki kalite ve model farkını göreceksiniz, az sabır.
Yorum
-
Galatasaray'ın bizim çubukluyu kıskanacağı kesin. Yeni sezonda açık ara en güzel forma seti yine bizim oldu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Galatasaray'ın bizim çubukluyu kıskanacağı kesin. Yeni sezonda açık ara en güzel forma seti yine bizim oldu.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Yeni sezonda yeni başarılarla süsleriz inşallah yeni formalarımızı. Forma onun temsil ettiği ruhu taşıyabilen futbolcularla daha güzel daha anlamlı.
Formaların çubukları, yakaları, desenleri ile ilgili daha fazla detay paylaşamam. Tuzak sorularla modeli az buçuk tahmin edebilecek kurnazlıkta üye çok.
Şu an için modelleri bilmek bize bir şey katmayacak. Forma modelleri ile ilgili tatlı bekleyiş ve heyecanı yaşayalım. Bu tatlı bekleyiş eziyete değil Trabzonspor sevgisine dönüşsün istiyorum. Paylaşımlarımı bütün amacı tam da bu zaten.
Trabzonspor'a özel üretilen yeni formalar tam da "hah şöyle" diyeceğiniz, çok hoşunuza gidecek yepyeni formalar. Benim zevkime güveniyorsanız söyleyeyim: çubuklu efsane olur, gönül rahatlığı ile herkesin işte Trabzonspor formaları diyeceği birbirinden güzel üç formamız oldu.
Mesajın bundan sonrası bir üyemizin paylaşımı üzerinden bir konuya açıklık getirmek ve çözüm üretmek üzerine. Amacım dostça uyarmak.
the_storm_boy @Murat, formaları TS Club içindekiler bile görmedi görebilen sayılı kişilerden biriyim. Formalarla ilgili tahminlerimi ve duyumlarımı sadece bu sayfalarda paylaştım, benim kadar birinci ağızdan bilgi alabilen araştıran var mıdır bilemiyorum. Bu başlığı sürekli takip edenler de neler olduğunu biliyor.Formalar çıkınca ne demek istediğimi herkes daha net anlayacak. Mesele ben bildim, ben söyledim, ben biliyorum meselesi değil; konu Trabzonspor olunca biraz hassasiyet lütfen.
Onur ve Dozer Cemil ile ilgili yapmış olduğun tasarımlara gelince, o ürünlerde Trabzonspor armasını kullanma, Onur'u kullanma ve Dozer Cemil'i kullanma hakkını kim verdi sana? Trabzonspor'un, Onur'un, Dozer Cemil'in oğlu Süleyman Cem'in bundan haberi var mı? Onlardan bu şekilde kullanmak için yazılı sözlü bir izin aldın mı? Kanuni ve etik olarak böyle bir şey yapmaya taraftar olarak iznimiz-hakkımız var mı?
Bu tür Trabzonspor adına tasarım yapıp üretenlere sesleniyorum: Yapmayın Allah aşkına! Sadece Trabzonspor'un değil, Trabzonspor taraftarının da hakkına giriyorsunuz. Bu işten kar etmiyorum, para kazanmıyorum demek kimseyi haklı çıkarmaz kusura bakmayın.
TS Club ürünlerinin tasarımını herkes beğenmek zorunda değil. Onların da böyle bir beklentisi yok. Lacoste'un 270TL'ye sattığı ürünü, aynı kalitede 80TL'ye satabiliyorsak, bunu sorgulamadan önce kumaş kalitesi, dikiş kalitesi, işçilik kalitesi hakkında az biraz bilgi sahibi olmak lazım. TS Club'a kızdım, tasarımlarını beğenmiyorum deyip, Tarbzonspor'un marka değeri ve materyalleri üzerinden kendi ürününü Trabzonspor taraftarına satma, pazarlama kimsenin haddine değil kusura bakmayın.
Düşüncelerimi sana ve kişiliğine karşı yapılmış bir eleştiri olarak algılama lütfen, ama ortada çok ciddi yaklaşım sorunu ve etik değerler var ortada. Göz göre göre buna göz yumamam, kusura bakmayın. Hemen 'o ürünlerden nereden alabiliriz' sorusu gelmiş, bunu bir tehlike olarak gören sadece ben miyim?
Korsan ürünle mücadele anlayışımız bu mu olmalı? İnsanın kendisi için ürün yapıp kullanması başka, kendine ait olmayan materyallerle kulüp adına ürün yapıp satması başka bir şey. Lütfen böyle şeylere alet olmayın.
TS Club yönetimi pozitif eleştiriye ve öneriye açık. Uygulanabilir uygun projeleri fikirleri hayata geçiriyorlar.
Kendi adıma kulübün bilgisi-isteği doğrultusunda Onur ile ilgili tişört tasarımı yapıyorum. Bana verilen Onur fotoğraflarını başkalarıyla paylaşmayı, yaptığım tasarımları üretip pazarlamayı asla ve asla düşünmedim, düşünemem. O malzemelerin hepsinin sahibi Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı. Bu tür işlerin belli bir mahremiyeti var, kul hakkı var. Tasarımlarımı hayata geçirmek için o kadar fazla teklif aldım ki hepsini geri çevirdim.
Geçtiğimiz dönemlerde daha formalar çıkmadan külübün görüntülerini sızdıran kulüp çalışanları olduğunu da gördük. Formalar, ürünler ve telf hakları konusunda biraz daha hassasiyet lütfen.
Murat, Forum yöneticisi arkadaşlara rica ve rapor etmeden şu görselleri bu sayfalardan kaldır ve bu şekilde iş yapmaktan vazgeç, sana abi tavsiyesi.
Sadece beni mi rahatsız etti bu durum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz niye Nike dan para almiyoruz forma icin bununla ilgili anlasma yapamaz miyiz
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz ve çubukluyu biliyoruzda üçüncü forma içinde haber bekliyoruz
Yorum
-
Bi aykırı renk formamız olsaydı pek memnun olurdum
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 20:11.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi aykırı renk formamız olsaydı pek memnun olurdum
61
Yorum
-
İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuncusu hariç formalar iğrenç
Açık turkuaz forma güzel olabilir
Yorum
-
@afs abicim benim paylaştığım ilk iki tasarım yani Yeter ki Onur' suz Olmasın Aşk ve Dozer Cemil tişörtleri TS Club için yaptığım tasarımlardandır. Bu tasarımları kaç ay önce onlara gönderdim. Kaldı ki kendime özel yaptığım üründe Trabzonspor logosu bulunmuyor farkındaysan. Burada onun bunun üzerinden para kazanmaya uğraşmıyoruz. Sadece milletin güzel şeyler giymesini istiyoruz. Millet isterse alıyor istemezse almıyor dediğim gibi bu işten benim kar' ım yok. Ben korsan ürünler yapan birilerini şikayet etmiştim tüm bilgilerinide vermiştim geçen yönetime ama malesef yine birşey yapmamışlar adamlar takır takır korsan forma basıyor. Gelipde burada bana korsancı demeye hakkınız yok. Onur ve Dozer Cemil tişörtleride kesinlikle bastırılmamıştır zaten.En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 20:11.
Yorum
-
Korsanın her türlüsüne sonuna kadar hayır!
Murat yaptığın iş izinsiz ve yanlış. Hala neyi savunuyorsun? Tasarım yaptım dediğin ürünlerde ne Dozer Cemil'i ne Onur'u ne de Trabzonspor'un herhangi bir şeyini kullanamazsın.
Trabzonspor taraftarının zevkini sorgulama da hiçbirimizin hakkı değil.
Ne Trabzonspor'un ne de TS Club'un bu tür üretimlere rızası yok. Taraftar olarak ben de bu tür durumlardan rahatsızlık duyuyorum. Bu işten para kazanmıyor olman kimsenin umurunda değil ve seni haklı kılmıyor.
Korsan ürünle mücadele hepimizin görevi.
Bizim burada resmi lisanslı ürünlere yönlendirme yapmamız gerekirken, konuşulan şeylere bakın.
Taraftarlık bu değil, Trabzonsporluluk bu değil.
TS Club yapılan pozitif eleştirilere ve önerilere açık her zaman.
Kimse burada yaptığı korsan ürünlerin reklamını ticaretini yapmasın lütfen. Bordomavi.net Trabzonspor'un menfaatlerini savunan bir taraftar platformu. Kendi reklamını yapma derdinde isen BMN hariç nereyi kullanacaksan kullan.
Konu ile ilgili foruma yazmayıp özel mesajla bana ulaşan çok oldu. Bu konuda rahatsızlık oldukça fazla.En son a f s tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 20:14.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum