Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaza gönlüm kaydıbakalım yakından da görmek lazım tabi.
    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlginçtir büyük kesim beyaz formayı çok beğenmiş.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlginçtir büyük kesim beyaz formayı çok beğenmiş.
        Ben de önyargı ile yaklaştım ama formayı giyince insanın fikirleri değişiyor açıkçası
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlginçtir büyük kesim beyaz formayı çok beğenmiş.
          Çünkü biz temiziz!

Font seçimi yapılmamış.. Ligde herkes Arial font kullanacak tamam da Avrupa için seçilseydi bari..

Yorum

• Beyaz forma ve parçalı forma çok güzel olmuş, takdir ettim.
            çubuklu forma yine olmadı, olmadı

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu beğenmediğiniz formaların sorumlusu Nike değildir.Bu formaları tamamen eski yönetim seçti.Yapılan bir anlaşma seçilen 3 tane forma var.Yeni yönetimde bu anlaşmaya ve seçilen formalara uymak zorunda.Burada "Adidas'a geçelim" "Puma veya Kappa bize daha iyi forma yapar" demenin de bir anlamı yok.
              -------------------------------------
              Yeni sezon formalarına gelince
              Çubuklu formayı forumda bir arkadaşımız(TrabzoNapoli galiba yanlışım varsa düzeltin)zaten nasıl olacağını söylemişti.Ona uygun biçimde tasarımlar yapıldı.Hepimiz gördük.Başka forumlarda paylaşıldı.Şimdi formalar çıkınca tam bir çubuklu beklemek nedendir hala anlamış değilim.

Beyaz forma bu senenin en güzel forması.Yakası kol uçları falan harika.Bir de bordo detaylı versiyonunu görmekte yarar var.

Bordo forma tek katalog formamız.Mavi ağırlıklı bir forma daha da güzel olurdu ama çubuklu!forma da mavi ağırlıklı olduğu için böyle bir seçim yapılmış olmalı.Beyaz forma istemeyenler için ideal.

-----------------------------------------------

Logolara bordo kontür çekmişler çekmez olsalarmış .Beyaz formada güzel durmuş bordo kontür ama diğer formalarda beyaz olmalıydı diye düşünüyorum.
              Ayrıca logolar dikişli olduğu üstteki fotoğrafta rahatça gözüküyor.Büyük bir gelişme dikişli logo isteyen arkadaşlar için.
              ---------------------------------------------
              Şimdi en büyük sorun kombinasyonlar.Bence forma-şort-çorap kombinasyonları şu şekilde olmalı.

İç saha 1 Çubuklu forma-Mavi şort-Mavi çorap
              İç Saha 2 Beyaz forma-Beyaz şort-Beyaz çorap
              Dış Saha 1 Beyaz forma-Mavi şort-Mavi çorap
              Dış saha 2 Bordo forma-Bordo şort-Bordo çorap
              Yedek Bordo forma-Mavi şort-Mavi çorap
              Şu yıldızı yapanlara hakkımı helal etmiyorum, amatörsünüz.

Ulan küfür mü edelim size, ne yapalım ?

Ne zaman şu yıldızı büyük yapacaksınız ? para mı istiyorsunuz, söyleyin vereyim
              Sıkıntınız nedir ?

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu yıldızı yapanlara hakkımı helal etmiyorum, amatörsünüz.

Ulan küfür mü edelim size, ne yapalım ?

Ne zaman şu yıldızı büyük yapacaksınız ? para mı istiyorsunuz, söyleyin vereyim
                Sıkıntınız nedir ?
                Yıldız daha küçük olabilirmiş. Şu an sayfayı %160 büyütünce orada yıldız olduğunu gördüm.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo formayı alacağım. Öncelikle bordonun uğuruna inandığım için alacağım sonrasında beğendiğim için
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yakından bi garip, bi değişik gözüküyor...
                    Alacağım diye gitmiştim ama ısınamadım bu formaya nedense...
                    Mecbur alacağız...
                    Hamiş

Yorum

• Muhteşem(!) Kappa forması

Yorum

• Adamların arması goyun mu ?
                        Hamiş

Yorum

• Beyaz formanın koldaki şeritlerden biri bordo olabilirdi, var mı bunu yapabilecek biri öyle de görelim ?

Yorum

• Hevesle alınacak tek forma yok emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

El mahkum bir iki tane alacağız...
                            Bordomavi.net

Yorum

• Armalar ve yıldız düzeltilecektir.

Armada simetrik hatalar var. Sol üst bölge çok oval sağ üst bölge çok sivri ve çok yukarıda.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Armalar ve yıldız düzeltilecektir.

Armada simetrik hatalar var. Sol üst bölge çok oval sağ üst bölge çok sivri ve çok yukarıda.
                                Bu ihtimalleri de düşünerek forma almadım bu gün...
                                Antrenman ürünleri ile yetineceğim şimdilik.
                                1-2 ay geçsin hele...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X