Bu beğenmediğiniz formaların sorumlusu Nike değildir.Bu formaları tamamen eski yönetim seçti.Yapılan bir anlaşma seçilen 3 tane forma var.Yeni yönetimde bu anlaşmaya ve seçilen formalara uymak zorunda.Burada "Adidas'a geçelim" "Puma veya Kappa bize daha iyi forma yapar" demenin de bir anlamı yok.
-------------------------------------
Yeni sezon formalarına gelince
Çubuklu formayı forumda bir arkadaşımız(TrabzoNapoli galiba yanlışım varsa düzeltin)zaten nasıl olacağını söylemişti.Ona uygun biçimde tasarımlar yapıldı.Hepimiz gördük.Başka forumlarda paylaşıldı.Şimdi formalar çıkınca tam bir çubuklu beklemek nedendir hala anlamış değilim.
Beyaz forma bu senenin en güzel forması.Yakası kol uçları falan harika.Bir de bordo detaylı versiyonunu görmekte yarar var.
Bordo forma tek katalog formamız.Mavi ağırlıklı bir forma daha da güzel olurdu ama çubuklu!forma da mavi ağırlıklı olduğu için böyle bir seçim yapılmış olmalı.Beyaz forma istemeyenler için ideal.
-----------------------------------------------
Logolara bordo kontür çekmişler çekmez olsalarmış .Beyaz formada güzel durmuş bordo kontür ama diğer formalarda beyaz olmalıydı diye düşünüyorum.
Ayrıca logolar dikişli olduğu üstteki fotoğrafta rahatça gözüküyor.Büyük bir gelişme dikişli logo isteyen arkadaşlar için.
---------------------------------------------
Şimdi en büyük sorun kombinasyonlar.Bence forma-şort-çorap kombinasyonları şu şekilde olmalı.
İç saha 1 Çubuklu forma-Mavi şort-Mavi çorap
İç Saha 2 Beyaz forma-Beyaz şort-Beyaz çorap
Dış Saha 1 Beyaz forma-Mavi şort-Mavi çorap
Dış saha 2 Bordo forma-Bordo şort-Bordo çorap
Yedek Bordo forma-Mavi şort-Mavi çorap
Şu yıldızı yapanlara hakkımı helal etmiyorum, amatörsünüz.
Ulan küfür mü edelim size, ne yapalım ?
Ne zaman şu yıldızı büyük yapacaksınız ? para mı istiyorsunuz, söyleyin vereyim
Sıkıntınız nedir ?
Yorum