Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sucu NIKE a atmak en basit is....FORMALARI TRABZONSPOR ISMARLIYOR...NIKE da GÖNDERIYOR.....NIKE KATALOGUNDA o kadar güzel formalar var....Eski yönetimden Nevzat Aydin bu formalari begendi gibi geliyor bana....bu konuda yeni yönetime suc atmayin...biraz arastirin ondan sonra sallayin!!!!

Eski tS yöneticisi Nevzat Aydin Twitterde sunlari yazmis:

@afsbordobank yanlış ve eksik bakıyorsunuz. Her sene gerçek çubuklu olsa taraftar 5 senede bir forma alır!!!!!!!!!!!!!!

@mids61 en kötü bunlardı, yoktu başka.

@Maestro5561 'efsane forma' göndermesi var.

@unlimited_b SENEYE DE YOK!!!. Acil kampanya yapın değiştirsinler.

@afsbordobank seneye de yok. Değiştirirlerse bilemem ama.

@ilkerAkcay beyaz daha iyi olabilirdi.
    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
    TRABZON / AYASOFYA MAH.
    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Lucas Barrios gelsin Aykut'un dediği gibi forma hikaye olur satışlar patlar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Aykut benim adamım artık

http://img842.imageshack.us/img842/4...npdmupiwaf.mp4
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Aradaki farka bakın

Bir resimdekiler bakın birde tanıttıklarına, bence baskı yapalım değiştirsinler fiyasko oldu.
          kahramanlar bordo mavi giyer.
          komandolar viravira61.

Yorum

• Tsclub sitesi formaları satışa çıkaracak da alacağız.
            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Lansman Başladı

Aykut Demir adam gibi adam. 100% bir Trabzonsporlu.
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Formalar berbat. Kötünün iyisi gibi görünen bence geçişli forma.

En güzel yorum ekşi'de yapılmış.> "- alanzinho'nun formasını annesi evde dikmiş."
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:53.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• En azından her iki hafta da bir:

Yönetim Istifa!

Ömer

Yorum

• Ben formaları beğendim ama sadece formaları.Kolları çuval gibi ve arma rezalet yine forma almak için 1 ay bekleyeceğiz galiba ?

Yorum

• Formaların kollarındaki yamalara bitiyorum. Harbi çuval görünümlüler...

Yorum

• beyaz formayı da cok begendım . diğer 2 formada eger bordo sort ve borco corap gıyılırse gayet güzel . ilk defa içime sınen formalar
                        ayrıca formayı guzel yapan onla yakaladıgın basarılardır . o basarılar formayı gozunde bı anda guzellestırır . umarım basarıyı yakalarız

Bu arada ntv spor maluda ıle prensıpte anlastıgımızı soylemıs
                        En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:53.
                        61

Yorum

• Formaların fiyatları eylül ayında açıklanıp ocak ayında satışa sunulacak sanırım..

Yorum

• Yine iğrençlikte berbatlıkta basitlikte sınır tanımayan formalar ve lansman. Nedir bu işkencenin sebebi her yıl bu dönem ? Formalara bir bakın hiçbir ağırlığı karizması yok. Son derece basit renk tonları ayrı basit duruyor. Ve formalar hiç güzel değil. Ulan Trabzonspor'un 1. forması sabit şekilde çubuklu olsun adam gibi. Diğerleriyle saçmala ama en azından 1 tane garanti olsun. Bu forma parçalı değil çubuklu değil. Birşey değil bu. Ayrıca 1.60 boyunda adamlarla lansman yapan tek takımız. Beyaz içlerinde eh işte diyebileceğim forma diğer ikisi birbirinden basit birbirinden berbat durumda. Ben bu sene de kesinlikle forma almayacağım. Geçen sene almadım bu sene de almayacağım. Ben beğenmediğim formayı gidipte almam.

Son not afs abiye. Abi her dönem övüp duruyorsun Nike'ı formalarımızı vs olmuyor işte övme beklenti içine de girme bir daha bence. Formalar hakkında belli ki sana da yalan beyan vermişler. Al işte hayalkırıklığı. Böyle basit berbat formalar olamaz.

Yorum

• her zamanki gibi taraftar abartmasıyla karşı karşıyayız....

Hayır benim anlayamadığım kaç haftadır beyaz forma hariç göz önünde olan formalar bunlar o zaman gayet güzel felan deniliyorduda satışa çıkarılıncamı rezalet oldu

Ve nevzat aydına katılıyorum her sene çubuklu forma yapsalar bu taraftar 5 senede bir forma alır...

Yorum

• lütfen arayın sizde ve paylaşın

Nike Turkey

Büyükdere cad. Nurol Plaza
                                No:257 B Blok Kat:9
                                Maslak 34398
                                İstanbul
                                Turkey
                                90 212 365 04 04 (telephone)
                                90 212 365 04 99 (fax)
                                kahramanlar bordo mavi giyer.
                                komandolar viravira61.