İlk olarak sifuni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
FANATİK GAZETESİNDEKİ HABER
Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyecegi yeni sezon formaları, bugün saat 11.30'da M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde tanıtılacak. Taraftarların beklediği formaların önceki sezonlara oranla çok daha farklı tasarımlara sahip olduğu öğrenildi. yeni sezonda forma ssatışlarını artırmak için çeşitli kampanyalar yapmayı planlayan yönetimin TS Club'lardaki ürün çeşitliliğini de artıracağı belirtildi. yeni formalara taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
DİYORBordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
o değilde beyler nevzat aydın yönetimdemi ki bu kadar adı geçiyo forma konusunda ?
bildiğim kadarıyla sadri şener yönetiminde bu işlere bakıyordu , şuan aktif oalrak herhangi bi görevi yok diye biliyorum ?
yanlışmı biliyorum ?pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'' m.syzmek adlı kullanıcı da şutlandığına göre forma konusunda son dönemece girilmiştir '' =)
Şahıs daha önce farklı modeli aynı şekilde paylaşmıştı..
Her neyse tabi o modeller olabilir bilmiyoruz. En son görmedim demişti ama sonra gördü mü bilmiyorum biliyorsa formaları forumdan sadece Ali Fuat Abi biliyordur..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar bugün satışa çıkacak mı acaba ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum