Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şuraya bak! Arma ve yıldız yine uyumsuz..
    Bilerek mi yapıyorsunuz bunu anlamıyorum ya bu kadar da amatörlük olmaz.
    Yıldız yine küçük ve armanın dibine yapılmış, yıldızı büyük ve armanın 2-3 cm üstünde yapacaksın
    umarım yeni forma bu değildir
    bu forma forumdan arkadaşımızın tasarımı, sanırım portonun geçmiş formalarından esinerek yapıldı
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Yukarıda ki formanın bize yapılma ihtimaline inanamıyorum, böyle bir forma yapılacağına asla inancım yok

Ayrıca halen daha bir tek karenin sızmamasını hayretlerle izliyorum.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yukarıdaki forma katalogda yok sanırım ? Nike bize özel forma yapmaz. Elit kategoride değiliz.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak tifo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          28 yasindayim, herhalde 20 seneden fazla oldi forma aliriz her sene en az 2 tane, bazen 3 bazen 4, 5 arti diger urunlerden sadece katkida bulunmak için trabzonspora ama 2 senedir almiyorum. Bir arkadasin dedigi gibi sen formadaki armani kaliteli (dikisli) ve buyuk yapacaksin. 4.uncu buyuk takim diyoruz kendimize ama buyuklugumuz lafta kaliyor! Formamizin armasi nasil düser ya maç sirasinda!
          Bundan sonra 'çuval' almam, aldirtmam ailemdekilere. Rezil ediyoruz takimi, gurbetteyim yabancilar bu ne bicim forma diyor!
          Ben şahsen 4. Büyük takım demiyorum kendimize. Sana da tavsiye ediyorum. TRABZONSPOR 3 Istanbul takımına karşı adaletsiz Arena'da mücadele verdiği sürece gözümde tek büyüktür.
          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 01:56.

Yorum

• İlk olarak tifo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            28 yasindayim, herhalde 20 seneden fazla oldi forma aliriz her sene en az 2 tane, bazen 3 bazen 4, 5 arti diger urunlerden sadece katkida bulunmak için trabzonspora ama 2 senedir almiyorum. Bir arkadasin dedigi gibi sen formadaki armani kaliteli (dikisli) ve buyuk yapacaksin. 4.uncu buyuk takim diyoruz kendimize ama buyuklugumuz lafta kaliyor! Formamizin armasi nasil düser ya maç sirasinda!
            Bundan sonra 'çuval' almam, aldirtmam ailemdekilere. Rezil ediyoruz takimi, gurbetteyim yabancilar bu ne bicim forma diyor!
            İyi nane yiyorsunuz!
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukarıdaki forma katalogda yok sanırım ? Nike bize özel forma yapmaz. Elit kategoride değiliz.
              Elit kategoride değiliz fakat Nevzat Aydın'ın dediğine göre, ne kadar doğrudur bilemem, ama 2 forma'nın katalog olacağını twitter hesabından birkaç kez yazmıştı. Bize özel tasarım olmayacak ama geçen senenin elit formalarından veyahut Çin ligi formalarından olabilir.
              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 02:02.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elit kategoride değiliz fakat Nevzat Aydın'ın dediğine göre, ne kadar doğrudur bilemem, ama 2 forma'nın katalog olacağını twitter hesabından birkaç kez yazmıştı. Bize özel tasarım olmayacak ama geçen senenin elit formalarından veyahut Çin ligi formalarından olabilir.
                Nevzat Aydin 3 Formanin ikisi katolog formasi olmayacak demisti

https://twitter.com/zagortenay76/sta...72451465777152

Yorum

• Yukardaki formayi begenmeyen var mi bence son 10 sezonun en iyi formasi olur.

Yorum

• Üstteki forma gayet hoş bence. Güzel bir font da olursa süper.
                    Avni Aker'e de elektronik reklam panosunu döşersek tadından yenmez. Görsellik tamamdır

Yorum

• Yorum

• Uzun zamandır forma yapmamıştım.Can sıkıntısından kalın ve ince olmak üzere iki çubuklu tasarladım.Kötü olmuş olabilir.

Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• Şu yukardaki 3 forma olsa...
                          Kararsız kalırdım fena halde
                          Çözüm olarak da üçünü de alırdım
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak m.szymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            keske bu 3ü olsa. tadindan yenmezler
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Formalar efsane.

Yorum

• İlk olarak m.szymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En soldakini begenmedım .
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X