Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydin 3 Formanin ikisi katolog formasi olmayacak demisti

https://twitter.com/zagortenay76/sta...72451465777152
    Nevzat AYDIN geçen sene de baya bi sallamıştı sonucu gördük Katalog'un göz bebekleri elimizde patladı.

Yorum

• Zaten Nevzat AYDIN çıkıp "özel özel özel bu ne la bizimki özel" demese insanlar formalara daha sempatik bakacaktı. İnsanı soğutuyorlar.

Yorum

• Olası formalar bunlar ise eğer üçü de güzel. Çok beğendim şahsen.
        .

Yorum

• şu elazığspor formasından ne zaman vazgeçecekler anlamıs değilim. saçmasapan forma yapıyorlar. ne mal bir anlayıştır beyazı ne diye tek renkle kombine edersinki. saçma hemde saçma ötesi...
          Bordo ~~ Mavi
          'O halde varım...'

Yorum

• FANATİK GAZETESİNDEKİ HABER
            Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyecegi yeni sezon formaları, bugün saat 11.30'da M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde tanıtılacak. Taraftarların beklediği formaların önceki sezonlara oranla çok daha farklı tasarımlara sahip olduğu öğrenildi. yeni sezonda forma ssatışlarını artırmak için çeşitli kampanyalar yapmayı planlayan yönetimin TS Club'lardaki ürün çeşitliliğini de artıracağı belirtildi. yeni formalara taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

DİYOR
            Bordo ~~ Mavi
            'O halde varım...'

Yorum

• Şunun şurasında 2 saat kaldı hala sızmadı formalar.Nerede sakladılar formaları merak ediyorum.Nike organize ettiğinde bile sızmıştı...

Yorum

• o değilde beyler nevzat aydın yönetimdemi ki bu kadar adı geçiyo forma konusunda ?
                bildiğim kadarıyla sadri şener yönetiminde bu işlere bakıyordu , şuan aktif oalrak herhangi bi görevi yok diye biliyorum ?
                yanlışmı biliyorum ?
                pele good , maradona better , george best

Yorum

• Formaların hepsi yukardaki formalar olacaktır.

Katalog dışına çıkılabileceğini hiç zannetmiyorum.

Yorum

• adam akıllı sızan fotoğraf yok hala napsak umutlansak mı

Yorum

• Son 1 buçuk saat halen daha tek bir kare yok Devletin gizli odalarında saklandı formalarımız, merakla bekliyoruz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• '' m.syzmek adlı kullanıcı da şutlandığına göre forma konusunda son dönemece girilmiştir '' =)
                        pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          '' m.syzmek adlı kullanıcı da şutlandığına göre forma konusunda son dönemece girilmiştir '' =)
                          Sızdırdı diye mi şutlandı yani ? : Öyleyse mesaj niye duruyor..

Şahıs daha önce farklı modeli aynı şekilde paylaşmıştı..

Her neyse tabi o modeller olabilir bilmiyoruz. En son görmedim demişti ama sonra gördü mü bilmiyorum biliyorsa formaları forumdan sadece Ali Fuat Abi biliyordur..

Yorum

• Formalar bugün satışa çıkacak mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar bugün satışa çıkacak mı acaba ?
                              Trabzonda çıkar...İstanbulda çıkmaz

Yorum

• Bakalım forma fiyatları nasıl olacak ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X