Elit kategori olayı hiçbirşey için bahane olamaz. Bu çok sığ bir düşünce açısı. Etrafta yeterince başarılı olan onlarca farklı firma var. Sözleşme kesinlikle yenilenmemeli Nike ile. Ben istediğim tasarımı alamadıktan sonra ne yapayım Nike'ı ... Elit kategoriymiş ...
Seni yönetenler elit olmadıktan sonra kategorin elit olmuuş, amatör olmuş, püsür olmuş ne fark eder.
Sizin de dikkatini çekecektir ki tanıtım görseli diğerlerine benziyor, dumanlı arkaplan vs (ki bunun kırmızı olan versiyonları da var). Herhangi birinin üstteki formayı hazırlayıp Photoshop ile görseli hazırlaması çok kolay ama yandaki yazılar biraz kafamı karıştırıyor. Geçen sene kullanılan fontlara benziyor, ki kurumsal olmaları muhtemel. Ama diğer yandan başka takımların tanıtımlarında hiç yazı görmedim. Bir de Trabzonspor yerine Trabzon yazılması da fake olma ihtimalini güçlendiriyor. Velhasılı kelam işin içinden çıkamadım.
Sizin de dikkatini çekecektir ki tanıtım görseli diğerlerine benziyor, dumanlı arkaplan vs (ki bunun kırmızı olan versiyonları da var). Herhangi birinin üstteki formayı hazırlayıp Photoshop ile görseli hazırlaması çok kolay ama yandaki yazılar biraz kafamı karıştırıyor. Geçen sene kullanılan fontlara benziyor, ki kurumsal olmaları muhtemel. Ama diğer yandan başka takımların tanıtımlarında hiç yazı görmedim. Bir de Trabzonspor yerine Trabzon yazılması da fake olma ihtimalini güçlendiriyor. Velhasılı kelam işin içinden çıkamadım.
bence 3 çubuklu formamız bu değil ortası komple bordo bu formanın
cık!!! daha önce hiç bi formaya bu demedim hatta bu forma için ortası bu kadar bordo yer kaplamıo die defalarca belrttim braz eski msjlarıma bak istersen
cık!!! daha önce hiç bi formaya bu demedim hatta bu forma için ortası bu kadar bordo yer kaplamıo die defalarca belrttim braz eski msjlarıma bak istersen
Tam isabet dediğin forma buydu:
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
sorguyami cekilioz kardes formalarin daha hazr olmadgni solemstm
arma numra hicbsey yok tlejom ble yazmyo ve sdce bes sanye gorebldm iki formayi ok???
Ne sorgusu? Sen çıktın aynen şimdi dediğin gibi "5 saniye gördüm forma bu" dedin.
Sen ne dediğini bilmiyorsun bence, diğer arkadaşlar sana kesin mi dediğin de %99 demiştin. Şimdi de olmayabilir diyorsun.
Olsun olmasın önemli değil ama bu olacak diye çıkıp sonradan fikir değiştirmeni anlamadım. Zira o zaman da seninle yazışmıştık, sen hatırlamıyorsun belki ama ben hatırlıyorum "gördüm forma bu" yazdın.
Şimdi yine iki formayı gördüm diyorsun.
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.07.2013, 00:22.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum