Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    SÜPERMİŞ!
    Keske yapsalar
    nerde kardeşim nerde boktan formalar onları buluyorlar
    TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

• Zevk meselesi tabi hocam, mesela bana hiç çekici gelmedi bu forma, TS Club tişörtleri gibi olmuş.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma tanıtımı dediğin böyle olur 80 bin civarı çiçek ile...

Bir kerede soyle bi forma yapalim ya... Sari gayet iyi duruyor. Degisiklik olsun...
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• formalar bu haftasonuna doğru kuvvetli ihtimal tanıtılır arkadaşlar

Yorum

• Benim anlamadığın nokta sanki gizli evrak peşindeyiz, formalarla ilgili hiç mi sızıntı olmaz arkadaş? Sadece üç şeritli (çubuklu denemez çünkü) forma hakkında bir sızıntı oldu, diğerleri iki forma için pek de bir şey yok. Çubuklu var mı yok mu halen belli değil, tanıtım ne zaman o da belli değil. afs abi de görüşemedi anlaşılan.

Ayrıca takımın ana sitesinde bir anket yapılması ve forma ile ilgili taraftarın da fikrinin alınması çok mu zor? Çok mu şey istiyoruz, büyük ve dikişli bir arma, güzel ve gerçek bir çubuklu forma.

Olmadı bordomavi.net yapsın bir anket de anket sonuçlarını TS Club sorumlusuna ulaştıralım.

Yorum

• bi dahaki sene için böyle bi çalışma yapılabilir gerçi diğer senenin formalarıda seçildi ama bilmiyorum

iptal edilebilir ama tazminat lazım o zamanda zor..

aslında 2. ve 3. forma daha belli nasıl olacağı

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi dahaki sene için böyle bi çalışma yapılabilir gerçi diğer senenin formalarıda seçildi ama bilmiyorum

iptal edilebilir ama tazminat lazım o zamanda zor..

aslında 2. ve 3. forma daha belli nasıl olacağı
                bu yıldan geçti ama en azından gelecek yılki formaların değişebileceğini ümit ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yıldan geçti ama en azından gelecek yılki formaların değişebileceğini ümit ediyorum.
                  bence değişmez bizim yönetim okadar tazminat vermez
                  En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 10:37.

Yorum

bence değişmez bizim yönetim okadar tazminat vermez
                    desene yine bize hüsran...
                    En son Kerimsel tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 10:41.

Yorum

• İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      desene yine bize hüsran...
                      barcelonayı takip ettiğimiz için seneye barcanın bu seneki çubuklusunu seçmişsee güzeldir forma bence

Yorum

barcelonayı takip ettiğimiz için seneye barcanın bu seneki çubuklusunu seçmişsee güzeldir forma bence
                        keşke çubuklu hep sabit olsa, üzerinde yıldan yıla az biraz değişiklik yapılsa. diğer iki formanın değişmesi sorun olmaz o zaman. ama neyse şuan için yapılacak bir şey yok nasılsa. çaresiz tanıtımı bekliycez.

Yorum

• İlk olarak Mete DORUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir kerede soyle bi forma yapalim ya... Sari gayet iyi duruyor. Degisiklik olsun...

Sarı iğrenç bir renk.Asla formamızda olmamalı
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• trabzonspor da sari forma giyecekse kapatip gidelim biz ...
                            61

Yorum

• siyaha bile burun kıvıran var sarı gelirse dünyanın sonu olur

Yorum

• Sari degilde keske yine turuncu bir formamiz ciksa...
                                “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X