Temmuz ayının ilk haftası olabilir yeni sezon forma lansmanı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yeni yönetimde bence en isabetli yönetici seçimi Murat Türköz'ün TS Clubtan sorumlu yönetici olarak görev alması oldu
tekstil sektöründe mazisi çokta eski olmasada kısa sürede yaptığı önemli işlerle adını sıkça işittirmiştir
bugün fenerbahçede abdullah kiğılı ne ise Trabzonspor'da da Murat Türköz odur , daha fazlası olacaktır
kan uyuşmazlığı (umarız) yaşanmazsa TS Club markasını daha da ileriye taşır diye düşünüyorum
En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.06.2013, 16:42.pele good , maradona better , george best
Yorum
-
bu ne ya askerde yapılan formalar gibiİlk olarak Dema tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar benim çok hoşuma gitti ya

forma ddediğin sade ve şık olmalı tıpkı 2014 sezonunki gibi
)
Yorum
-
İnceyi anlamadım tamİlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne ya askerde yapılan formalar gibi
)
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne ya askerde yapılan formalar gibi
)Aynen bende anlamadım vallaİlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnceyi anlamadım tam
Yorum
-
bize her çubuklu yakıştı - yakışacak fakat şu precessdfgson mudur nedir, o rezil forma yakışmadı.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize ince çubuklu kalın çubukludan çok yakışıyor bence
Yorum
-
-
Muazzam. Böyle bir formanız yok satar..İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Logonun altında "Formalarımız Tertemiz" yazan Atletico Madrid'inki gibi bir Çubuklumuz olsa

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum