Beyaz formadaki yıldızı sarı yapmakta ancak bizim yönetime nasip olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike logosu ile arma arasında numara yazacak arkadaşlar.İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO logo gerçekten orada kalacak mı yeni farkettim ben de
Hamiş
Yorum
-
5 senedir nike ile devam ettğimiz yeter bence. önümüzdeki sezondan itibaren adidas'a geçilmeli. en azından şort ve konçlarımız tek renk o lmaktan çıkar. bir de adidas'ın mavisi bizim gerçek mavimiz. nike'nin mavisinin bizimle alakası yok.
bir de 5 yıldır aynı şort ve konçları giymekten ne zevk alıyor bizim yöneticiler çok merak ediyorum.
Yorum
-
tsclupta formaları gören arkadaşlar burada bizi de bilgilendirseler.armalar yapıştırmamı dikişlimi nasıl.formaların kumaşları nasıl mesela.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
geçişli forma fena değil fakat arkası çok kotu olmuş aynı düzende olmalıydı.aslında maviden bordoya daha iyi olurdu.
beyaz forma da iyi ama daha iyi olabilirdi mesala kolları bordo mavi olabilirdi yakalar biraz kotu durmuş gibi
parçalı forma güzel eski senelerdeki forma imiş babam soledi ama şortuda bordo olurmuş.
tüm formaların kolları çok bol kotu gorunuyor bide amblem kotu olmuş.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
formalara tekrardan bakınca çokta kötü durmuyor. hele ki bazı fotolar var, görsel biraz daha hoş olunca formalarda hoş duruyor.
Abartıldığı gibi değil bence... Almamak için bahane üretmeyelim
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
1 saat sonra Meydan'a ineceğim.İlk olarak rreehhaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületsclupta formaları gören arkadaşlar burada bizi de bilgilendirseler.armalar yapıştırmamı dikişlimi nasıl.formaların kumaşları nasıl mesela.
Formalara bakar elimden geldiğinde bilgilendirmeyi yaparım
Hamiş
Yorum
-
ben formaları beğendim
formundaki duyum ve vaatlere itibar etmeyerek beklentimi aşağıda tutmuştum
buna rağmen ilk intiba güzel oldu
parçalı denilen forma özellikle hoşuma gitti bu tarz formlarda agirlikli olarak bordo kullanılıyorduk forma arkasinin mavi olması güzel olmuş...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bitek bunu beğendimİlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
çok sağolasın kulübün yayınlayacağı yok en azından sizlerden öğrenelimİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 saat sonra Meydan'a ineceğim.
Formalara bakar elimden geldiğinde bilgilendirmeyi yaparım
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum