Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Nike kataloğunun linki var mı renktaşlar.

Yorum

• kullanılan renkler kötü bu renkler ölçü olama

Yorum

• Benim bahsettiğim forma tasarımı imzamdaki linkte var arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fikir oluşsun diye;

Enerjiye benzedi biraz.
          maviler çok sırıtıyo bence. kappa nın yaptığı gibi daha koyu mavi daha güzel..

Yorum

• Parçalı olsun istemezdim açıkçası. Çubuklu da ince çubuklu olsun isterdim. Bakalım

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parçalı olsun istemezdim açıkçası. Çubuklu da ince çubuklu olsun isterdim. Bakalım
              ğs nin gecen sene gydiği yakalı parçalı hoştu be renkdaş bordo maviside daha güzel olurr ama dediğim gibi 2010damı ne gydik öle parçalı olcaksa hiç olmasınnn

Yorum

• Formaları akılda bir canlandıralım diye yaptım, güzellikten ziyade
                -

Şöyle bir forma istiyorum;
                http://www.aktifhaber.com/fatih-tekk...a-mi-3976h.jpg
                Bu kadar güzel olabilir anca

Şu çubuklunun da hastasıyım http://www.trabzonspor.org.tr/images...ar/2003-04.jpg

Yorum

• Fikir olarak bir 3 şeritli çubuklu düşündüm biraz Portonun önceki sezonlarda giydiği formayı andıracak.Bunun tasarımını da yarın sizlerle paylaşırım.Parçalı da ise duyumuma göre yaka kısmı beyaz olan bir forma düşünülüyormuş.Beyaz formada ise bu seneki laser kalıbın biraz değişik versiyonu ile yani geçtiğimiz dönem Manchester United'ın giydiği bir laser tasarım gibi bir forma düşünlüyormuş.Tabi bunlar duyum.Bu duyumları zihinde canlandırmak amacıyla yarın bir şeyler yapabilirsem paylaşırım.Şuan elimizde %90 kesinleşmiş bilgi olarak 2 tasarım 1 katalogtan seçim formaların olacağı yönünde.Bekleyip göreceğiz...
                  Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fikir olarak bir 3 şeritli çubuklu düşündüm biraz Portonun önceki sezonlarda giydiği formayı andıracak.Bunun tasarımını da yarın sizlerle paylaşırım.Parçalı da ise duyumuma göre yaka kısmı beyaz olan bir forma düşünülüyormuş.Beyaz formada ise bu seneki laser kalıbın biraz değişik versiyonu ile yani geçtiğimiz dönem Manchester United'ın giydiği bir laser tasarım gibi bir forma düşünlüyormuş.Tabi bunlar duyum.Bu duyumları zihinde canlandırmak amacıyla yarın bir şeyler yapabilirsem paylaşırım.Şuan elimizde %90 kesinleşmiş bilgi olarak 2 tasarım 1 katalogtan seçim formaların olacağı yönünde.Bekleyip göreceğiz...
                    Formalar hazır zaten düşünülüyor filan değil Sadece hangilerini seçtiler onu bilmiyoruz tahmin yürütüyoruz. Temmuz' un ilk haftası lansman yapılır diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Şu Inter forması katalogda var mı ?

Yorum

• Nike'in bize özel tasarım yapacağını sanmıyorum. Şu katalogdan olacak bence. Bu da elit gibi ama daha farklı bir katalog.

Üç çubuklu var burada, parçalı da var.

Yorum

• @sogansovalyesi2
                          Hay Allah razı olsun senden
                          Yeter de artar bile.
                          Güzel olsun da özel olmasına gerek yok
                          Yalnız parçalı tek renk olursa harika olur.

Yorum

• Çubuklu Inter modeli, Beyaz Orta 5. sıradaki Mavi formanın Beyaz kollardaki şeritlerin Bordo ve Mavi olan hali, Parçalı da Orta 3. sıradaki forma olursa tamamdır..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çubuklu Inter modeli, Beyaz Orta 5. sıradaki Mavi formanın Beyaz kollardaki şeritlerin Bordo ve Mavi olan hali, Parçalı da Orta 3. sıradaki forma olursa tamamdır..
                              Muazzam olur hemi de.
                              Geçen sene gsnin özel formaları da böyleydi.
                              katalogta yok ama birçok takım aynı formayı giydi onlarla.

Yorum

• Yukardaki formalar Çin'in ligdeki tüm takımlarına ait formalar

edit : hatta kısmetime tüküreyim Precision mu ne modeli de benim yaşadığım şehrin takımının forması 2013 çok bedbaht geçti bu lanet model yüzünden . . .
                                En son Tolga tarafından düzenlendi; 07.06.2013, 00:45.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X