Şu Nike kataloğunun linki var mı renktaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParçalı olsun istemezdim açıkçası. Çubuklu da ince çubuklu olsun isterdim. Bakalım
Yorum
-
Formaları akılda bir canlandıralım diye yaptım, güzellikten ziyade
-
Şöyle bir forma istiyorum;
http://www.aktifhaber.com/fatih-tekk...a-mi-3976h.jpg
Bu kadar güzel olabilir anca
Şu çubuklunun da hastasıyım http://www.trabzonspor.org.tr/images...ar/2003-04.jpg
Yorum
-
Fikir olarak bir 3 şeritli çubuklu düşündüm biraz Portonun önceki sezonlarda giydiği formayı andıracak.Bunun tasarımını da yarın sizlerle paylaşırım.Parçalı da ise duyumuma göre yaka kısmı beyaz olan bir forma düşünülüyormuş.Beyaz formada ise bu seneki laser kalıbın biraz değişik versiyonu ile yani geçtiğimiz dönem Manchester United'ın giydiği bir laser tasarım gibi bir forma düşünlüyormuş.Tabi bunlar duyum.Bu duyumları zihinde canlandırmak amacıyla yarın bir şeyler yapabilirsem paylaşırım.Şuan elimizde %90 kesinleşmiş bilgi olarak 2 tasarım 1 katalogtan seçim formaların olacağı yönünde.Bekleyip göreceğiz...Renklerimiz Sevdamızdır...
Yorum
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikir olarak bir 3 şeritli çubuklu düşündüm biraz Portonun önceki sezonlarda giydiği formayı andıracak.Bunun tasarımını da yarın sizlerle paylaşırım.Parçalı da ise duyumuma göre yaka kısmı beyaz olan bir forma düşünülüyormuş.Beyaz formada ise bu seneki laser kalıbın biraz değişik versiyonu ile yani geçtiğimiz dönem Manchester United'ın giydiği bir laser tasarım gibi bir forma düşünlüyormuş.Tabi bunlar duyum.Bu duyumları zihinde canlandırmak amacıyla yarın bir şeyler yapabilirsem paylaşırım.Şuan elimizde %90 kesinleşmiş bilgi olarak 2 tasarım 1 katalogtan seçim formaların olacağı yönünde.Bekleyip göreceğiz...Sadece hangilerini seçtiler onu bilmiyoruz tahmin yürütüyoruz. Temmuz' un ilk haftası lansman yapılır diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu Inter modeli, Beyaz Orta 5. sıradaki Mavi formanın Beyaz kollardaki şeritlerin Bordo ve Mavi olan hali, Parçalı da Orta 3. sıradaki forma olursa tamamdır..
Geçen sene gsnin özel formaları da böyleydi.
katalogta yok ama birçok takım aynı formayı giydi onlarla.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum