Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydın sonraki sezonun da formalarını seçtiğini söylüyor.
    Evet doğru bilgi. 2014-2015 sezonunun formalarıda şimdiden belli.

Yorum

• Nike katalogundan bazı tasarımlar.

bence bunlar uygulanabilir, özellikle ilk resimdeki çubukluyu bekliyorum.

Yorum

• Bence çubuklu, geçen sene manu giydiği ve yeni model olan precision II bizim formalarımız olacaktır bu sene için.

Yorum

• Yorum

• werder bremenin forması gayet güzel olmuş
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak CKY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike katalogundan bazı tasarımlar.

bence bunlar uygulanabilir, özellikle ilk resimdeki çubukluyu bekliyorum.
              Allah rızası için şu 3.sü kolları farklı hamile elbisesi gibi olan forma olmasında hangisi olursa olsun ne berbat bişeydr o nike ın bize ilk kitlediği forma 2008 de

Yorum

• Tahminim olan formaları yarına çizmeye çalışacağım.

Yorum

• Nevzat Aydın sonraki sezonun(14-15) formalarını seçtim dese de seçtiği formaları giymeyeceğimize eminim..

Yorum

• Şu çubuklu formayı büyük ölçü de giyeceğiz. Peki yakasını falan beyaz yapamıyor muyuz, birkaç değişiklik yapamıyor muyuz ?
                    O kadar mı kısıtlı ya

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahminim olan formaları yarına çizmeye çalışacağım.
                      yap kardeşim senin tasarımların nike tan daha iii valla )

Yorum

• Geçen seneki manu formasından olursa benim favorim şimdiden odur. Bordo formamız o olmalı. Yakası mavi güzel gider.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yap kardeşim senin tasarımların nike tan daha iii valla )
                          Teşekkür ederim renkdaşım zaten 2 tahminimi daha önce yapmıştım. Fakat birisinin sadece yakası değişecek. Çubuklu olanın yaka değişecek. 3 üncü forma ise manchester united ın geçen seneki beyaz forması. Onun açık maviye uyarlaması olacağını tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen seneki manu formasından olursa benim favorim şimdiden odur. Bordo formamız o olmalı. Yakası mavi güzel gider.
                            Bu sene düz bordo formamız vardı yine aynısını yapacaklarını sanmıyorum. Düz mavi olabilir o forma yaka ve kol uçları bordo olur diye tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teşekkür ederim renkdaşım zaten 2 tahminimi daha önce yapmıştım. Fakat birisinin sadece yakası değişecek. Çubuklu olanın yaka değişecek. 3 üncü forma ise manchester united ın geçen seneki beyaz forması. Onun açık maviye uyarlaması olacağını tahmin ediyorum.

dediğin gibi olursa 3 tane hoş formamız olabilir en azından hangisini alsam die düşüneblrmm) ama su beyazdan maviye olan formayı sayın yener görüp güzel ama diğer sene olablr gibisinden bi laf etmişti die hatrlıorummm???

Yorum

• tahmin yürütmeye gerek yok, bu sene ofsporun giydiği formalar olur kesin
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X