selim arkadaşımızın yaptığı forma güzel ama bu sene bari mavi ağırlıklı olsun daha hoş olur.artı şu özel forma muhabbeti de sıktı şikebahçenin ne özellği var adamların 3 formasıda özel biz bi bize heryer trabzon bile yazdramıoruz yönetim istese yaparlar kabahat yönetimin zayf tutumu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Mürdüme çalan bordo olanı...
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela
Bu sene forma kollarında Anadolu Sigorta reklamı olacakmış.Bu akşamki maçta görebileceğiz büyük ihtimalle
Yorum
-
Kirmizi olan ile kiyaslanamaz bile. Tesekkürler.
Yorum
-
Bugün oynanan Liverpool - West Ham United macindan kareler:
Ne lacivert, ne de kirmizi.
Bordo mavi demek budur.
Acik mavi dedin mi böyle parlayacak, sönük kalmayacak.
Bordo dedin mi kirmizi olmayacak, Liverpool'un bir formasina bakin, bir de United'in.
Tasarimlarinizda bu renkleri dikkate alirsaniz sevinirim.En son cerasus tarafından düzenlendi; 07.04.2013, 19:09.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda buralarda bordo rengini tutturan bir forma gördüm. Helal olsun.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda buralarda bordo rengini tutturan bir forma gördüm. Helal olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum