İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Kendi formamizi üretme lüksümüz malesef yok...
Emirhanin bahsettigi siradan bir firmaya özel üretim yaptirma fikri güzel ama sponsorluk ücreti zayif kalir...
Zaten istanbul takimlarinla maddi anlamda aramiz bir hayli acik, bunlarida kaybedersek daha kötü olur...
Daha fazla sponsor ve gelir lazim
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız; ancak özel forma diyince de öyle inanılmaz bir ekstra tasarım zaten yapmıyorlar ki.. Mesela GS, Elit Kategoride ve tek özel forması şu sarı ve kırmızı parçalı/yakalı forması.. GS'nin eski formalarını temsil ediyor diye bu forma özel hesapta.. Ama tasarım olarak kenarındaki içindeki baskı ve tek tük kabartmalar dışında çok bir iş yapıldığı söylenemez hani.. Diğer iki forması ise Elit Kategori katalogundan şu koyu kırmızı ile Shakhtar'ın da giydiği yukarıdan aşağı tek çizgisi olan beyaz forması..
Eğer şu anki durumdan kurtulup, Elit kategoride olacaksak aynı dönemde Avrupa'nın kimi diğer kulüpleriyle aynı katalog tasarımları giyeriz.. Sanırım bunu Nike Hollanda yapacak.. Nasıl olacak tam bilmiyorum.. Nitekim birçok kulübün şimdiden gelecek sene formaları internete düştü..tabii söylediklerinizde sizinle tümüyle aynı fikirdeyim.
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Formalarimiz özel olmadi simdiye kadar ama önceki sponsorlardan daha özel bir yaklasim saglandigi ve formada renk tutarliligin yerlestirdigi kesin.En hakli elestiri armalarin sacma bir sekilde yerlestirilip ve kolay kopmasiydi. O sorunda suc sponsorun degil yönetimdi.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe beklenen müjde geldi.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
bu arada ÜLKER biz ve bjk den sponsorluk anlaşmasını geri çekti,bize verilecek ücretleride gs ve fb ye verecek...yani gs ve fb de zamlı olarak sponsorluk anlaşmasına devam edecekNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
bu arada ÜLKER biz ve bjk den sponsorluk anlaşmasını geri çekti,bize verilecek ücretleride gs ve fb ye verecek...yani gs ve fb de zamlı olarak sponsorluk anlaşmasına devam edecek[/QUOTE]
Eğer bu haber doğruysa tüm TRABZONSPOR'lular Ülker'i protesto etmelidir.Şahsen ben her fırsatta ülkerin ürünlerini almaya gayret ederim.Böyle bir durumda ülkerin ürünlerini ben bu günden protestoya başlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Hamsiden esinlenmiş Özel" Gri formalarımız gibi mi?
Sorun Nike'ta değil, sorun bizim uçta.
kalın çubukludan sonraki en beğendiğim forma.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bize özel forma yapılacağına ihtimal vermiyorum.
Katalog seçimi olacak tüm formalar.
Yani önceki sezonlarda başka takımların giydiği formalar bize sanki Trabzonspor'a özgüymüş gibi yansıtılabilir.
Tabi yersek.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum