Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilakis, forma konusunda tasarım yaptığı takımların geçmişine saygı duyarak onları zenginleştirdiğine inanıyorum. Yakın geçmişte yaptığı formalar gerek tasarım, gerek kumaş teknolojileri olarak çok yenilikçi.

Forma üretilen takım sayısı, kolleksiyonların genişliği, maliyetler, üretim planlamasını düşününce bu işi başarı ile uyguluyorlar.

Forma tasarımında kendimce değerlendirme kriterlerimden yüksek puan alan markalardan Nike. Forma tasarımı sadece üste giyilen tişört şeklinde düşünmemek lazım; bütün olarak marka projesinin bir parçası.

Geçmiş yıllarda formalarda 'tasarım' konusu bu kadar ön planda değildi. Forma tasarımı kavramının içine renk şekil kadar kumaş teknolojisi, kesimler, dikişler, genel olarak kolleksiyon ve diğer aksesuarlarla uyumu da katmak lazım.

Nike 'pazarlama estetiği' kavramını en iyi uygulayan marka. Ürün verdiği takımları seçmesi de tesadüf değil.

Hangi takıma forma yapıyorsa onun geçmişten gelen marka çizgisine sadık kalarak yenilikler öneriyor. Forma kültürü avrupadaki kadar yerleşik değil bizde. Daha yeni yeni yönetimler taraftarlar şirketler olayın ciddiyetini ve önemini kavradı.

Marka olmak için tutarlı ve yenilikçi olmak lazım, adamlar da bunu başarıyor.

Çıktığı zaman TS Club markalı formaları tasarım ve kumaş seçimlerini hiç beğenmemiştim. Ama taraftar içinde Fatih Tekke'yi görüp ne güzel forma diyebiliyor. Rahatlık, kumaş kalitesi, tasarım, yenilik, marka çizgisi açısından değerlendirdiğimde yetersiz bulmuştum.

Burada paylaştığım tasarımların çoğu zaten Nike'ın mevcut kolleksiyon ve uygulamalarındandı çoğu çok beğenildi. Beğenilmesinin nedeni taraftarın beklediği tarzlara uygun seçimler yapmamdı sadece.

Mesele olayın bizce olanını ortaya koyabilmek. Bunun için de doğru bakış açısı ki bakış açısı sadece ekonomik değil estetik bakış açısı gerekiyor.

TS Club her yıl onlarca yüzlerce çeşit ürün çıkarıyor. Gerçekten bu kadar çok çeşit ürün mü çıkarmak lazım yoksa doğru tasarımlarla gerektiği kadar ürün mü çıkarmak lazım.

Söylenecek yazılacak çok şey var fakat önemli olan bu fikirlerden doğruları tespit edip uygulayabilmek. Biz söyleyip biz dinledikten sonra sonuca yansımayınca bir değeri kalmıyor.

Forumdaki güvenlik ayarları nedeni ile çoğu zaman foruma giremiyor yazı yazamıyorum. Yöneticiler güvenlik ayarlarını düzelteceklerini söylüyorlar ama neredeyse her gün aynı sorunu yaşıyorum.

İlk kez Barcelona formalarında gördüğümüz bu tasarım yeni sezon kolleksiyonunda yerini aldı. Forma tasarımında yeni bir uygulama bu baskı tekniklerinin gelişmesi ile de alakalı. Puma'nın degrade formasından daha farklı bir baskı tekniği. Hem estetik hem de korsan ürün yapanları taklit edemeyeceği bir teknik ve desen.
    Ali Fuat abi bu forma birebir taklit edilebiliyor.

İnternette bir sürü forma var bu şekilde.

Kumaş kalitesi de gerçeğe çok yakın.

Tayland kopyası

En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 13:44.

Yorum

• Adamlar imitasyon konusunda muhteşemler gerçekten de.

Yorum

• Formanın üzerinde keçeli kalemle atılmış imza var bunu sıkıntısız nasıl silebilirim ?
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tayland kopyası

bunun biraz daha geliştirilmiş modelini Juve giyecek bu sezon
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tayland kopyası

Forma ben Çakmayım diye bağırıyor resmen... Ali Fuat Abi bundan bahsetmiş olmalı.
            t @Selim_Turan

Yorum

• @ a f s
              Cevabın için teşekkür ederim abi

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma ben Çakmayım diye bağırıyor resmen... Ali Fuat Abi bundan bahsetmiş olmalı.
                Fotoğraf kalitesinden dolayı öyle görünüyor.

Birebir kopyalıyorlar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fransızlar forma konusunda çok zevkli.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Drogheda Nike
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Buda benden bir tasarım umarım beğenirsiniz.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buda benden bir tasarım umarım beğenirsiniz.
                        Böyle bi forma ciksa hic düsünmem hemen alirim...
                        Güzel tasarim olmus
                        “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

Super olmuş.. Gerçekten çıksa tartışmasız satar bu forma..

Hele 2 sezon önce nike'ın hazır forma stillerinden yapılan uyduruk gri formasından kat kat iyi..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Yakalı formamız olmalı artık.
                            7

Yorum

Bence cok güzel olmus... Zaten Siyah Formalara bayiliyorum... Birde Söyle Bordo Mavi Seritli bir Siyah Formamiz olsa harika olur... Kappa Zamaninda Turuncu Formamizin Modeli gibi...
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Siyah tasarım enfes olmuş.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X