Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu forma bize yapılsın "ne la bu pijama gibi aynı" diyen de çıkar.
    Görünce ben dedim abi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu yeni formaları sızdıranların hiç Adam gibi bir fotoğraf makinaları yok mu hepsi aynı gizli çekilmiş efekti verilir gibi 1mp telefonlarla çekiliyor
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Genoa'nın muhteşem yüzüncü yıl formaları.

Efsane olmuş.
        Ayrıntılar etkileyici.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''TsClub tasarım yarışması yapacak ve en çok beğenilen ürünleri basıp mağazalara koyacak..'' diye bir söylenti var, doğruysa bu tasarımların aramızdan çıkması beni şahsen çok mutlu eder.

Bekliyoruz...
          On numara bir fikir bence.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yine barcelona formasından yaparlar bize ne bekliyorsunuz? Özel olmasın güzel olsun bence. Bu seneki energy midir nedir beş para etmez.

Yorum

• Daha önceden yazıldıysa ya da Ali Fuat abi yazdıysa kaçırdım mı bilmiyorum ama şu 'Nike Hollanda' olayı ne oldu.. Olacak mı? Kim yapacak seneye?
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• TS Club focus grup toplantısı Hüseyin Avni Aker Stadyumu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda TS Club mağazalarından alışveriş yapan taraftarlar arasından çeşitli yaş, meslek ve cinsiyet gruplarından belirlenenlere markayla ilgili görüş, öneri ve beklentileri soruldu.

Yapılan bu uygulamayla taraftarlarımızın TS Club markası ve yönetimiyle ilgili değerlendirmelerinin alınması, alınan bilgiler ışığında önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalara daha doğru yön verilmesi amaçlandı.

TS Club yönetimi tarafından önümüzdeki dönemde de benzer organizasyonların belirli periyotlarla tekrarlanacağı açıklandı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yaziklar olsun. TS Club'ta calisan bu kadar kisi var mi gercekten? Bana 4-5 kisinin kafasina gore takildigi bir gorunum veriyolarda.

Yorum

• TS Club markası ve yönetimiyle ilgili değerlendirme
                    Komik. Marka yönetimi de varmış TS Club'ta.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 15:31.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TS Club focus grup toplantısı Hüseyin Avni Aker Stadyumu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda TS Club mağazalarından alışveriş yapan taraftarlar arasından çeşitli yaş, meslek ve cinsiyet gruplarından belirlenenlere markayla ilgili görüş, öneri ve beklentileri soruldu.

Yapılan bu uygulamayla taraftarlarımızın TS Club markası ve yönetimiyle ilgili değerlendirmelerinin alınması, alınan bilgiler ışığında önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalara daha doğru yön verilmesi amaçlandı.

TS Club yönetimi tarafından önümüzdeki dönemde de benzer organizasyonların belirli periyotlarla tekrarlanacağı açıklandı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

..

Bu toplanti güzel olmasina güzel de yin her zaman oldugu gibi olaya traftar dahil edilmiyor taraftarin isteklerini,beklentilerini gösterecekleri bir anket veya form yapilmali

Yorum

• seneye formayla birlikte nike takıma uygun içlikte versin. ne o öyle pembe içlik giyiyorlar

Yorum

• pumaya dönmeliyiz
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s abi, Nike'ın tasarım konusunda belli bir noktadan sonra kendini tekrar etmeye başladığını düşünüyor musunuz? Ben öyle düşünüyorum da

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                a f s abi, Nike'ın tasarım konusunda belli bir noktadan sonra kendini tekrar etmeye başladığını düşünüyor musunuz? Ben öyle düşünüyorum da
                                Bilakis, forma konusunda tasarım yaptığı takımların geçmişine saygı duyarak onları zenginleştirdiğine inanıyorum. Yakın geçmişte yaptığı formalar gerek tasarım, gerek kumaş teknolojileri olarak çok yenilikçi.

Forma üretilen takım sayısı, kolleksiyonların genişliği, maliyetler, üretim planlamasını düşününce bu işi başarı ile uyguluyorlar.

Forma tasarımında kendimce değerlendirme kriterlerimden yüksek puan alan markalardan Nike. Forma tasarımı sadece üste giyilen tişört şeklinde düşünmemek lazım; bütün olarak marka projesinin bir parçası.

Geçmiş yıllarda formalarda 'tasarım' konusu bu kadar ön planda değildi. Forma tasarımı kavramının içine renk şekil kadar kumaş teknolojisi, kesimler, dikişler, genel olarak kolleksiyon ve diğer aksesuarlarla uyumu da katmak lazım.

Nike 'pazarlama estetiği' kavramını en iyi uygulayan marka. Ürün verdiği takımları seçmesi de tesadüf değil.

Hangi takıma forma yapıyorsa onun geçmişten gelen marka çizgisine sadık kalarak yenilikler öneriyor. Forma kültürü avrupadaki kadar yerleşik değil bizde. Daha yeni yeni yönetimler taraftarlar şirketler olayın ciddiyetini ve önemini kavradı.

Marka olmak için tutarlı ve yenilikçi olmak lazım, adamlar da bunu başarıyor.

Çıktığı zaman TS Club markalı formaları tasarım ve kumaş seçimlerini hiç beğenmemiştim. Ama taraftar içinde Fatih Tekke'yi görüp ne güzel forma diyebiliyor. Rahatlık, kumaş kalitesi, tasarım, yenilik, marka çizgisi açısından değerlendirdiğimde yetersiz bulmuştum.

Burada paylaştığım tasarımların çoğu zaten Nike'ın mevcut kolleksiyon ve uygulamalarındandı çoğu çok beğenildi. Beğenilmesinin nedeni taraftarın beklediği tarzlara uygun seçimler yapmamdı sadece.

Mesele olayın bizce olanını ortaya koyabilmek. Bunun için de doğru bakış açısı ki bakış açısı sadece ekonomik değil estetik bakış açısı gerekiyor.

TS Club her yıl onlarca yüzlerce çeşit ürün çıkarıyor. Gerçekten bu kadar çok çeşit ürün mü çıkarmak lazım yoksa doğru tasarımlarla gerektiği kadar ürün mü çıkarmak lazım.

Söylenecek yazılacak çok şey var fakat önemli olan bu fikirlerden doğruları tespit edip uygulayabilmek. Biz söyleyip biz dinledikten sonra sonuca yansımayınca bir değeri kalmıyor.

Forumdaki güvenlik ayarları nedeni ile çoğu zaman foruma giremiyor yazı yazamıyorum. Yöneticiler güvenlik ayarlarını düzelteceklerini söylüyorlar ama neredeyse her gün aynı sorunu yaşıyorum.

İlk kez Barcelona formalarında gördüğümüz bu tasarım yeni sezon kolleksiyonunda yerini aldı. Forma tasarımında yeni bir uygulama bu baskı tekniklerinin gelişmesi ile de alakalı. Puma'nın degrade formasından daha farklı bir baskı tekniği. Hem estetik hem de korsan ürün yapanları taklit edemeyeceği bir teknik ve desen.

En son a f s tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 15:55.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X